- Konu Sahibi yasmine8383
Kiiiz cok güzel cikmissiniz. Allah bir yastikta kocatsin insalla... HIcde kilolu filan degilsin. Bunu duymak istedin degil mi? Uyanik seni kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiiiz cok güzel cikmissiniz. Allah bir yastikta kocatsin insalla... HIcde kilolu filan degilsin. Bunu duymak istedin degil mi? Uyanik seni kaydirigubbakcemile3
yaseminciğim çok hoş yaaa siz mi seçtiniz orayı çok beğendim bizim fotolar çok irenç yaa görmek bile istemiorum çankayada çok ünlü bir yere gittik okdr para bayıldık ama fonlar olsun fotolar olsun bu kdr mı irenç olur(( çok üzüldüm sen şanslısın çok tatlı olmuş fotolarınız:)))
bu arada hiç can simidin falan varmış gibi gözükmüo abartıosun biras galiba:))))maşallah çok güselmişsin:))))
maşallah maşallah cok güzelsin , hiiç de kilolu görünmüyosun, eşinle de cok yakışmışsın, sanki birbirinizi andırıyosunuz a.s ..bir ömür mutluluklarr dilerim canım.. a.s.
canım çok güzelsiniz maşallah sizin çocuğunuz nasıl olur bilemiyorum ama kız olursa şimdiden talibim ben kaptım kimse yanaşmasın erkek olursada söle ben ikinciyi yapayım belki kız olur kaçırmamış olurum yakışıklıyı Allah tamamına erdirsin
Rabbim nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin. araya ne bilgisayar nede bi başka hatunun şerrini koysun... her daim birbirinizle mutlu olun
takım kaptanın konuşuyor :)
maşallaah sana yasminecimm, ne kilosuymuş bu :)
ilk mezunlardan biri olacaksın, çok heyecanlıyım :)
Allah her daim mutlu etsin, iki dünyada da birbirinize eş eylesin sizi inşaallah.
Allah nazarlardan, kem gözlerden korusun,