Bunlarda benim nişan resimlerim

allah tamamını erdirsin canm ömür boyu mutluluklar darısı benm başıma inşallahh:CüvCüv::1hug:

allahim tamamina erdirsin canim

çok teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5
allah tamamını erdirsin canm ömür boyu mutluluklar darısı benm başıma inşallahh:CüvCüv::1hug:

yavru kuşum yirim seni ben delikafadulden ama bak sende sözlüsünn . hem ha sözlü olmşsn ha nişanlı kaydirigubbakcemile3 aynı şey yevrruuumm hihoyyyt

ama sende o beyaz gelinliği giyiceksin Allahın izniyle sengözlerimebaksanab eğer çok istersen kendi gelinliğimide 5 dakkalığına denettiririm :roflol:

fotolara yeni bakıorum ama nerdeyse düğün fotoları eklenecek allah mutluluğunuzu daim etsin ...bütün güzellikler sizinle olsun .. harika görünüyorsunuz ayrıca

allah tamamına erdirsin

allah tamamına erdırsın cook hos cıkmıssınız :)

Çok güzellllll :)

çok teşekkür ederim kızlar güsel yorumlarınız için . . .opuyorumnanaktan
fotolara yeni bakıorum ama nerdeyse düğün fotoları eklenecek allah mutluluğunuzu daim etsin ...bütün güzellikler sizinle olsun .. harika görünüyorsunuz ayrıca

çok teşekkür ederim canm . ewet az kaldı düğünüme .inşallah Allah sağlık verirde onları eklemkte nasip olur .güsel dilekleirn için ayrıca teşekkür ederim :1hug:

masallah coookkk güzelsinnn...
allah tatamini erdirsinnn allah bi yastikta kocatmayi nasip etsin en kötü gününüz böyle olsun allah sizi ayirmasin sohbeetinizi bol mutlulugunuzu daim etsin..
allah sizi nazarlardan korusun......birbirinize cok yakisiyorsunuz canimmm...
hele kiyafetin mükemmel ötesiii
eee bide sac bas makyaj...ve nisanlin ...fotograflarin tek kelimeylen SÜPERRRR.....

ay canım çok teşekkür ederim . . ne güsel dileklerde bulunmuşsun . çok incesin . aynı temennileri bende senin için ediorum .Rabbim tüm sevenleri biribirine kavuştursun.
sende nişanlanmşsn hayırlı olsn olsun .Allah utandırmasın . bir ömür boyu içinzdeki aşk ateşi hiç sönmez inşalah kaydirigubbakcemile2

HA BU ARADA GERI SAYIM BASLAMISSSS EEE HEYECAN VARMI HEYECAN ?
yerimseniben

bi kaç haftasına kadar hiç yoktu .ama şimdi kalbim küt küt atıo . .
anneme bakıp üzülüorum .bazı geceler yastığım ağlamktn su gibi oluo . ama mecbur . hergençkız gelin olucak . . hem buruk içim hem mutlu.karışığım anlıyacağın karmakarışık :çok üzgünüm: :asigim:

vazgeçilmezim ne şeker ne cimcimeymişsin canım

gerçi bir fotonu gördüm ama belli oluyoo

allah tamamını erdirsin bitanem

ayy utandm bak şimdi . ne güsel iltifat ediosun hihoyyyt
çok teşekkür ederim için yorumn için . . .

cok güzel olmusun mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin inş a.s.
ayyy cnm dügünede az kalmıs hadi hayırlı olsun inş benimde kınama 10 dügünüme 12 gün var opuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin canımmmm

çok teşekkür ederim tatlm.Darısı tğm bekarların başına inşallah :kedi:

cok güzel olmusun mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin inş a.s.
ayyy cnm dügünede az kalmıs hadi hayırlı olsun inş benimde kınama 10 dügünüme 12 gün var opuyorumnanaktan

saol bitanem . hadi hayırlısı . senin düğününede minnacık kalmş sositososito
İnşallah şansımza yağmur falan yağmaz ya :1no2: burayı seller götürüo şimdik mafoldumben

Amanin Amaninnnnn, masallah ben bunlari gormemisim yaws, ((
Allah tamamini erdirsin insallah, birlikde uyumaya son 6 gun he Allah mutlu mesut etsin insallah guzelim.

Amanin Amaninnnnn, masallah ben bunlari gormemisim yaws, ((
Allah tamamini erdirsin insallah, birlikde uyumaya son 6 gun he Allah mutlu mesut etsin insallah guzelim.

Çok teşekkr ederm . . .ewet sadece 6 güncük kaldı mafoldumben :bbo::bbo:

tebrikler ömür boyu mutluluklar.....

allah daim etsin canım çok tatlı çıkmışsınız

çok sağolun arkadaşlarrrr. . inşallah haftayada düğün resimlerimi koyarım sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…