• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bunlarda Benim Nişan Mendillerim!!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
Evvet kızlar çok şükür bende mendillerimle karşınızdayım.
Söze yetiştirememiştim nişanda hazırlayıp vereyim dedim zemuszemus nişana şehir dışından gelecekler aile arasında çok kalabalık olmayan bi nişan düşünüyoruz. bu mendillerde hatıra kalsın istedim. hem bayanlara hem baylara hazırladığım mendillerimmm bayanssulusmile
Fikrin sahibi Nehir 21 'e çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $010620102570.jpg
    $010620102570.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
o kadar uğraştım resimleri küçültmek için ama mümkün olmadı. yardım eden olursa çok sevinirim.
kusra bakmayın..

canım umarm olmuştur

3610.jpg

çok şık olmuş ben çok beğendim

ececim çok teşekkür ederim.
nasıl yaptığını mesaj atarsan süpper olur canım

canım benim mesajımın altında alıntı yap yazıyo ya
ordan MG ile yazan satırı kopyalayıp kendi sayfana yapıştır olur o

bi arada detaylı anlatırım nasıl küçülteceğini resmi

Çooook güzel olmuş canım ellerinize kollarınıza sağlıkopuyorumnanaktan
Ayrıca erkek mendillerinizide kurdelayla sarmışsınız. Bizim aklımıza gelmemiştibayanssulusmile Çok güzel olmuşolumunekankayizsmile

saolun kızlar teşekkür ederim.

nehircim senin mendillerinden heveslenip yaptım zaten sana ayrıca teşekkür ederim canımmm

bence cok sık olmus ..tebrik ederim ne kadar zamanınızı aldı bı de nasıl yapıldıgı hakkında bıraz yardım edebılır mısın bana acaba:)

biyolog_cnm ellerine kollarına sağlık harika bir fikir bende sanırım nehir arkadaşımızın resimlerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti allah izin veririse bende düşünüyorum yapmayı çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin cnm...

canım çok güzel olmuş nasıl yaptığını bizede vakit bulduğunda kısaca anlatabilirmisin malzeme listesi ve adeti ne kadar mal oldu?

kızlar ancak şimdi yazabiliyorum kusra bakmayın lütfen koşuşturmadan yazamadım..

ben toplamda 80 tane hazırladım. 50 tane bayanlara 30 tane baylara.. ve bana 200 tl'ye mal oldu. kullandığım mendiller bildiğimiz düz beyaz mendil (hani ilkokulda kullandıklarımızdan)
bayanların mendillerini nikah şekeri tüllerinin gri metallik renginden olanlarla sardım. onuda kumaşçılardan buldum.
boncuklar ve şeritlerle sarıp sıcak silikonla yapıştırdım. çok kolay oldu.
bayların mendillerinide mendil katlama yöntemleriyle katlayıp şeritle bağladım. bayanlarınki epey süslü olunca onların mendilleride biraz havalı olsun istedim.bayanssulusmile
tüm işlemleri kendim yaptım. tek başıma olduğum için 3-4 günümü aldı. en başında zaten mendil ütülemekten yoruldum. delikafadulden
ama çok şükür hepsine değdi.. çok güzel bi nişan oldu.... misafirlerin çok hoşuna gittii.. :kedi: herkes memnun ayrıldı nişandan.. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
saolun kızlar teşekkür ederim.

nehircim senin mendillerinden heveslenip yaptım zaten sana ayrıca teşekkür ederim canımmm

birsey sormak istiyorum her nişanda mendıl dagıtılması gerekır mı
yanı ben mesela burda duydum merak ettim sizce bende dagıtayım mı :9lülülülülülü

Back