Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bunlarda benim mobilyam artık buyrun birlikte bakalım :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sblasln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
27
0
36
Konya
rahatlığı seviyorum baya bi kafa yorup çevrenin etkisinden kurtulduktan sonra bunları aldık :) kahverengi olan takımı oturma odası için aldım bir tane 3 lü ve 1 tane tekliden oluşuyo üstünün yastıklarıda krem olacak duvar ünitesiyle uyumlu olması için kızlar:) ben beğenerek içime sinerek aldım bakalım siz beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $milas-.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 120
  • $milasy.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $2.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $1.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 114
Salon koltuk takımını çok beğendim bende bu tarz seviyorum, açtığım başlıktan belki görürsün bunun biraz değişiği. Yemek takımında çok güzel, bende sandalyelerin üst kısmını mobilya düşünüyorum, çünkü açık renk olacağı için elimizle tuttuğumuz renkler kirlenmez:) Güle güle ağız tadıyla oturun, Allah mesut etsin.

Bu arada hangi ildesiniz? Nerden aldınız bunları acaba? Fiyat ve mağaza bilgisi verebilir msiniz?

Konyalıyım canım. beğendiğin için teşekkür ederim. mobilyaları konya da bi mağzadan alıyoruz ama internette ergül mobilya var oradan beğendik ürünleri ergül mobilyanın bayisi aldığımız yerde.

Teşekkürler fiyat konusunda bilgi verebilcek misin peki? mesela yemek takımını kaça aldınız?

kullanımı zor olur diye bi kaç değişiklik yaptık mobilya da salon takımı koltuk rengi naomi krem olacak. oturma odası için olan kahve yerine krem sandıklı daha kullanışlı bi kanepeyle değiştirdik kızlar böylesi daha kullanışlı olacağını düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…