• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim geç kalınıp yeni alınmaya başlanmış çeyizlerim:)

güle güle kullan bi başladı mı duramıyor insan zaten çabuk yol alırsın merak etme :)

boschdan almışsın hepsini çaycı hariç yani yeni başlamışsın ama herşeyin pahalısından ve kalitelisinden almışsın herşeyin çok güzel devamıda gelir inş. zevkli seçimler :16:

boschdan almışsın hepsini çaycı hariç yani yeni başlamışsın ama herşeyin pahalısından ve kalitelisinden almışsın herşeyin çok güzel devamıda gelir inş. zevkli seçimler :16:

sagol cnm benım çaycısını bulamadım ya bende fakırınkını begendım onu aldım herseyın ıyısını almaya çalışıyorum cnm benım elınde geldıgınde..begendıgıne sevındım tatlım..

sagol cnm benım çaycısını bulamadım ya bende fakırınkını begendım onu aldım herseyın ıyısını almaya çalışıyorum cnm benım elınde geldıgınde..begendıgıne sevındım tatlım..

boschtan ben anneme kırmızı çaycı aldım 3 ay önce falan var yani :1: ama senin aldığında güzel duruyo beğendim... kırmızı olurda ben beğenmez miyim hiç :16:

Back
X