• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim geç kalınıp yeni alınmaya başlanmış çeyizlerim:)

duyguyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
187
2
46
Eskişehir
$images (1).webp$images.webp$indir (1).webp$indir (2).webp$indir.webp
$5352_152220086_200X200.webp

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 91
Çok güzeller, güle güle kullan. Ayrıca kırmızı olmalarını da ayrı bir beğendim :1:

bende kırmızı aldım dıye pişman oluyodum herseyle uygunluk sağlıyamam diye..çok teşekkürler cnm daha güzelleri senin olsun yeni başladım çeyiz düzmeye bakalım tammlamaya çalışıyorum:)

Emin ol başladıktan sonra çok hızlı yol alıyorsun. Artık giyim mağazalarındansa mutfak ya da ev eşyaları satan mağazalara gidiyorsun :)

Emin ol başladıktan sonra çok hızlı yol alıyorsun. Artık giyim mağazalarındansa mutfak ya da ev eşyaları satan mağazalara gidiyorsun :)

ben bu zamana kadar hep kıyafet gıyım o kadar çılgın alışverış delisiydim:)ama artık hep mutfak mlz satan yerlerde buluyorum kendimi..

Hayırlı olsun canım güle güle kullan çeyizlerini güzel bir başlangıç yapmışsın

güle güle aşkla kullannn:)

bende kçk ev aletlerini kırmızımı siyahmı alsam hala karar veremedim:)
çok sık duruyorlar:16::16::16:

Hayırlı uğurlu olsun bence çook güzel bir başlangıç yapmışsın en azından mutfağıdaki ağırlıklı renge karar vermişsin ve çok şık olmuş. Devamını bekliyoruz

Allah diğer kalanlarını da kolaylıkla almayı nasip etsin canım güzel bi başlangıç olmuş :16:

benim gibi kırmızı aşığı biri daha çok güzeller cnm güle güle kullan kırmızı mutfakta çok şık duran bi renk özellikle mutfağın siyah beyazsa:))

Back
X