• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim fotograf askimdan dogan eserlerim:)

:)
$SAM_0974.jpg$SAM_1474.jpg
$SAM_1481.jpg$SAM_2794.jpg

Bunlari esim cekti esim fotograf cekmekten de cekinmektende nefret eder ama benim sayemde oda artik baya iyi resimler ceker oldu

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Gercekten tek kelimeyle MUHTESEM! cok guzel fotograflar cekmissin basarilar diliyorum :)

Yorumlarinizi bekliyorum...En buyuk hayalim canon EOS 5D mark II ye sahip olmak,Ikinci hayalim ise o makinayla fotograf cekip kendi sutudyom olsun istiyorum cok istiyorum fotograflarimi begeniyorlar tabi su an acemiyim ama cok istekliyim......
Henuz profesyonel bir makinam yok cekimlerimin hepsi dijital fotograf makinasiyla cekilmistir :)

dijital bi makinayla bu fotografları çektiysen eger elinde DSLR bi makina olsa ne harikalar yaratırdın acaba çok merak ettim cidden .. Mutlaka ama mutlaka almalısınn.

dijital bi makinayla bu fotografları çektiysen eger elinde DSLR bi makina olsa ne harikalar yaratırdın acaba çok merak ettim cidden .. Mutlaka ama mutlaka almalısınn.

su an onun parasini biriktirmekle mesgulum insallah alicam en kisa zamanda allahim cok heyecanliyim belki en iyisini almamam ama yinede dijitalden iyi bir bakina alirim canon 550 d mi ne onu almayi dusunuyorum daha sonra elim bollasinca 2 sene sonra felan iyisine gecmek istiyorum

Son düzenleme:
su an onun parasini biriktirmekle mesgulum insallah alicam en kisa zamanda allahim cok heyecanliyim belki en iyisini almamam ama yinede dijitalden iyi bir bakina alirim canon 550 d mi ne onu almayi dusunuyorum daha sonra elim bollasinca 2 sene sonra felan iyisine gecmek istiyorum

bende 5 senedir hayalini kuruyordum :)) sonunda kavuştum Nikon D3100 aldım.aşk yaşıyorum makinamla kesinlikle önerebilirim nikon zaten başkadır bambaşka.
fiyat olarakta 1300 e aldım.oldukçada uygun fiyat bende şimdi objektifler için para biriktirmeye başladım :DD

Son foto Londra'dan mı?

Çok başarılı Fotolar :46:

Back