Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozellikle 1 numara
3 numarayi cok begendim
hepsi cok basarili
Maşallah, maşallah vee bir kez daha maşallahh
Hepsi çooook güzel. Ben de çok severim fotoğraf çekmeyi. Yakında alacağım canon ama 500d mi 550 d mi 600d mi karar veremiyorum. Senin fikrin var mı???
cok tesekkur ederim canim benim fikrim gordugum icin soyluyorum:) bir arkadasimda var canon eos 550 cok guzel fotograflar elde ediyor ama 600 olan hakkinda bir fikrim yok malesef:)
anladım canım.teşekkür ederim. Ben de bir tane çektiğim resimden eklemek isterim topiğine iznin olursa :)
Adana Merkez Camii
Eki Görüntüle 473958
Rengiyle oynadım sadece ve buraya koyabilmek için kalitesini düşürdüm. Dijitalle çektim bu arada canım.
ABOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWW diyecek soz bulamiyorum harika caim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa baska fotolarin yokmu cok merak ettim ozellikle renk tonlari ve cami kompozisyonu harikaaaaaaaaaaaa makinanin markasi ne tebrik ederim
Çooook teşekkür ederim canımm. Daha başka var fotoğraflarım canım. Samsung ES65. Çok da yeni değil makinem. Yurt dışına gideceğim o yüzden canon almak istiyorum ne fotoğraflar yakalanır orda:) Kaçırmayayım diye:))
Adana Merkez Camii
Eki Görüntüle 473958
Rengiyle oynadım sadece ve buraya koyabilmek için kalitesini düşürdüm. Dijitalle çektim bu arada canım.
fotoğraf güzel ama caminin koyu renkte olup ön tarafın daha ışıklı olmasını isterdim öyle daha güzel olurdu :)
Erasmusla Hollandaya ordan ver elini diğer ülkeler :):)
Bu da başka bir tane canım:)
Eki Görüntüle 473959
Ben İngilizce öğretmenliği okuyorum. Zwolle'ye gidiyorum Ocak ayında canım:):) Eklerim daha fotoğraf :)
birtanede 1. sayfaya ilk bolume ben ekliyim :) bekele
Ben onları nasıl yapıcam bilmiyorum daha. Amatörün de alt sınıflarındayım :) Teşekkür ederim :)
şöyle olucak eğer hava çok güneşliyse ve fotoğraflar çok parlak çıkıyorsa ki camii çok ışıklı mesela isoyu düşüreceksin 3200 ise 400 belkide 200 olacak sekilde ben öyle yapıyorum bazen modunu güneşli hava yapıcaksın baska ayarlarda var....isoyla ışığı kısarsan bile daha koyu fotoğraflar çekebilirsin.
Bunları dijitalle yapmıyorsun değil mi