Bunlarda benim fotograf askimdan dogan eserlerim:)

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Yorumlarinizi bekliyorum...En buyuk hayalim canon EOS 5D mark II ye sahip olmak,Ikinci hayalim ise o makinayla fotograf cekip kendi sutudyom olsun istiyorum cok istiyorum fotograflarimi begeniyorlar tabi su an acemiyim ama cok istekliyim......
Henuz profesyonel bir makinam yok cekimlerimin hepsi dijital fotograf makinasiyla cekilmistir :)

11 Nisan 2013 Gecenlerde okuldan ciktim okulun kapisinin onunde esimi gordum birde baktim elinde media markt posedi hemen tahmin ettim bastim sevinc naralarini yoldan gecenler bize bakiyordu okadar mutlu oldumki anlatamam esim hediye olarak bana canon fotograf makinasi almis bundan sonraki paylasimlarim insallah daha guzel olucak.....

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Gerçekten çok beğendim çekimlerinizi üstelik dijital fotoğraf makinesi ile çekilmiş. Umarım en büyük hayaliniz olan makineye bir an önce kavuşursunuz.. Aşkınız sonsuz olsun

Gerçekten çok beğendim çekimlerinizi üstelik dijital fotoğraf makinesi ile çekilmiş. Umarım en büyük hayaliniz olan makineye bir an önce kavuşursunuz.. Aşkınız sonsuz olsun

Cok tesekkur ederim yorumunuz ve temennileriniz icin Begenmenize sevindim:)

ikinci fotoğraftaki renk tonlarını hangi modda elde ediyorsunuz?

o zaman soruyu değiştireyim photoshopta bu renk nasıl elde ediliyor bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim ismi varsa yeterlidir.

ASKIM & BEN

bu fotoğraf gerçekten çok güzel :) bende sizin gibi dijitalle çok güzel şeyler çekiyordum şuan canon eos 500d kullanıyorum istediğiniz makineye bende sahip olmak isterdim gerçektn makine başarılı ama önemli olan yeteneği her tür makinede kullanmak ve sizde kullanabilirsiniz bence :))

ben de canon kullanmıştım. nikon da iyidir. inşallah hayallerine adım adım ulaşırsın. çekimler bir amatör için çok iyi. ama unutma fotoğraf makinesi çok farkediyor. bir de az da olsa eğitim şart. ben üniversitede 2 dönem ftoğrafçılık almıştım. sonra kendini geliştirirsin. yeter ki azimli ol.

ben de canon kullanmıştım. nikon da iyidir. inşallah hayallerine adım adım ulaşırsın. çekimler bir amatör için çok iyi. ama unutma fotoğraf makinesi çok farkediyor. bir de az da olsa eğitim şart. ben üniversitede 2 dönem ftoğrafçılık almıştım. sonra kendini geliştirirsin. yeter ki azimli ol.

tesekkur ederim begenmenize sevindim bence su an ki makinaizda gayet iyi canon o olsa yeter bana oburunu alana kadar:)

saolun gercektennnnn yorumunuz cok guzellll:) insallah ulasabilirim hayallerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…