Gerçekten çok beğendim çekimlerinizi üstelik dijital fotoğraf makinesi ile çekilmiş. Umarım en büyük hayaliniz olan makineye bir an önce kavuşursunuz.. Aşkınız sonsuz olsun
Harikaaatebrikler inşallah stüdyonuzu da açarsınız
fotoraf makinemdeki iso programiyla cektim photoshopla duzunledimikinci fotoğraftaki renk tonlarını hangi modda elde ediyorsunuz?
o zaman soruyu değiştireyim photoshopta bu renk nasıl elde ediliyor bilginiz varsa anlatırsanız sevinirim ismi varsa yeterlidir.
Çok hoş fotoğraflar elde etmişsiniz.İnşallah açarsınız stüdyonuzu..
bu fotoğraf gerçekten çok güzel :) bende sizin gibi dijitalle çok güzel şeyler çekiyordum şuan canon eos 500d kullanıyorum istediğiniz makineye bende sahip olmak isterdim gerçektn makine başarılı ama önemli olan yeteneği her tür makinede kullanmak ve sizde kullanabilirsiniz bence :))
ben de canon kullanmıştım. nikon da iyidir. inşallah hayallerine adım adım ulaşırsın. çekimler bir amatör için çok iyi. ama unutma fotoğraf makinesi çok farkediyor. bir de az da olsa eğitim şart. ben üniversitede 2 dönem ftoğrafçılık almıştım. sonra kendini geliştirirsin. yeter ki azimli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?