Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bunlarda benim evimin cicileri :) nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
yatak odamız :16::16:

$bellona-pablo-yatak-odasi-takimi-1.webp

yemek takımımız :16::16::16:
$anatolya-yemek-odasi-takimi-01.webp
koltuk takımımız :16::16::16::16:

$class-kol-tkm-embos-vizon-dlr-beyaz-02.webp

veee buda köşe takımımız:16::16::16::16:

$15463619.webp

her birini çok beğenerek aldık güle güle kullanmak nasip olur inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sizce nasıl hanımlarrrrr :61::61:

Süpeeeeeerrrrr .güle güle kullanın,üstünü afacanlarun mahvetsin,ger tarafını yazsınlar o köse takımının emi.

Mutlulukla kullanın hepsı cok sık esyalar

güle güle kullan canım çok güzeller koltuk takımını çok beğendim ama:34:

Süpeeeeeerrrrr .güle güle kullanın,üstünü afacanlarun mahvetsin,ger tarafını yazsınlar o köse takımının emi.
teşekkür ederim canım :) ayyy hele bi o zamanlar gelsin de :1:

koltuk takımımız aynı allah hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin.
amin inşallahh teşekkürler :16:

Mutlulukla kullanın hepsı cok sık esyalar
teşekkür ederim

güle güle kullan canım çok güzeller koltuk takımını çok beğendim ama:34:
çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun

yatak odamız :16::16:

Eki Görüntüle 685683

yemek takımımız :16::16::16:
Eki Görüntüle 685684
koltuk takımımız :16::16::16::16:

Eki Görüntüle 685685

veee buda köşe takımımız:16::16::16::16:

Eki Görüntüle 685686

her birini çok beğenerek aldık güle güle kullanmak nasip olur inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sizce nasıl hanımlarrrrr :61::61:
can sağlığı ve ağız tadıyla kullanın inşallah. çok zevkliymişsiniz hepsi de ayrı ayrı güzeller. yemekodasını bellonada görüp çok beğenmiştim bende. köşe tk. da çok hoşş ama keşke yemek odasının oturma grubunu alsaymışsınız keşke.

Son düzenleme:
can sağlığı ve ağız tadıyla kullanın inşallah. çok zevkliymişsiniz hepsi de ayrı ayrı güzeller. yemekodasını bellonada görüp çok beğenmiştim bende. köşe tk. da çok hoşş ama keşke yemek odasının oturma grubunu alsaymışsınız
teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende onu almak istemiştim fakat şimdi aynı isimde farklı bi model çalışmışlar ellerinde o varmış ama isterseniz onuda getirebiliriz dediler bende görmeden almak istemedim

Güzel günlerde kullanmanı nasip etsin Allah, azız tadı ile inşaallah. hepsi de .çok güzel, köşe takımına ayrı bir bayıldım :) salon için değil de oturma odaları için köşe takımlarına bende çok hevesleniyorum. maşallah ve güle güle kullan :)

guzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıhguzel dogru tercıh
sizce nasıl hanımlarrrrr :61::61:[/QUOTE]

Sevgiyle muhabbetle eskitin, huzurlu mutlu günlerinize şahit olsun bu eşyalar inşallah :16:

Back
X