Bunlarda benim düğün ve nikah resimlerim...

withoutnick

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
72
0
621
İstanbul
Kızlar gelinliğim nasıl...

Eklentiler

• $NIKAH.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 110
  • $DUGUN.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $DUGUN1.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 109
Canım gelinliğinde nikahında giydiğin takımda çok şık.özellikle gelinliğin straplez olmasına rağmen çok güzel ve rahat duruo.bişey sorucam ama hani omuzlarına sarkan ipler varya onlar rahatsız ettimi?

yok canım ama keşke tek askı yaptırsaydım dedim tabi. düşen askı ki özellikle düşsün diye bol yaptırdık çok rahatsız etti. Eğer böyle bişi düşünüyosan tek askı yaptırmanı tavsiye ederim.

maşallh..
nikahda giydiğiniz takım çok şık .
Gelinliğinizde gayet güzel ama bence tek askı olsa basitleştiridi biraz.
Böyle çok daha güzel olmuş..

Bu tip bir gelinliği benim bi arkadaşımda giymişti o da aynı şeyden rahatsız olmuştu keşke tek askılı yaptırsaydım dedi kolumda askıları hissettikçe sanki elbisemin askısı düşmüş gibi hissediyordum sürekli kaldırmak istedim dedi ama çok hoş görünüyor çokta yakışmış sana a.s.

düşen askılar şık durmakla beraber sanki hep askı düşmüşte kaldırma hissi uyandrcakmış gibi duruo:)
gelinliğiniz çok güzl ama buralarda gördüğüm en güzel gelinliklerden biri hatta:)))mutluluklar...

çok teşekkür ederim. aslında ben değişik bi gelinlik beğenmiştim ama düğün heyecanından buda olur demiştim :))))) ama yorumlarınızdan sonra yanlış bişi yapmadığıma karar verdim.

Çünkü bazı sitelerde bazı kişiler yanlış anlamlarda kullanabiliyor. O sebepten koymak istemedim ama tabi herkesin başına gelebilecek diye bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…