Bunlarda benim çeyizlerim:)

canim hayirli olsun hepsi birbirinden güzel.. Allah huzurlu mutlu günlerde kullanmayi nasip eylesin insaAllah

benim sormak istedigim toplam ne kadara aldin bunlari ?

yani söyle bi civar miktar söyleyebilirmisin?

sessizlik, dawn, svsirin kızlar çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için.

sessizlik cnm kesin bi rakam söyleyemicem, oturup hiç hesaplamadım ama kampanyalarını takip aldım genelde, kesin bi rakam söyleyemiyorum cnm

tekrar teşekkürler kızlar.

sinoplum cnm çeyiz işinde büyük eşyalar kaldı daha cok mobilyalar, ufak tefek şeylere ara verdim zaten çok bişeyde kalmadı, o yuzden eklemiyorum fazla bişey. Düğün salonufalan araştırıyorduk bulduk cok şükür, ayarladık şimdide de belediyeden gün alıcaz,o işlerle uğraşıyorum işte cnm,

sende iyisindir umarım öpüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sinoplum cnm çeyiz işinde büyük eşyalar kaldı daha cok mobilyalar, ufak tefek şeylere ara verdim zaten çok bişeyde kalmadı, o yuzden eklemiyorum fazla bişey. Düğün salonufalan araştırıyorduk bulduk cok şükür, ayarladık şimdide de belediyeden gün alıcaz,o işlerle uğraşıyorum işte cnm,

sende iyisindir umarım öpüyorum.

canım anlıyorum dügün telaşı desen ..:)
Allah kolaylıklar versin sana .. dügün gününü alınca yaz buraya olur mua.s.

sinoplum cnm benim , düğün salonundan 20 marta yer tuttuk, 1 hafta sonrada belediyeden alıcaz allah kısmet ederse 20 mart olucak, teşekkür ederim canım

canım çeyizin çok güzel... Uyku setin özelllikle çok hoşuma gitti. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

canım çeyizin çok güzel... Uyku setin özelllikle çok hoşuma gitti. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

çok teşekkür ederim cnm arkadaşım guzel dileklerin için, hepimiz iyi günler huzurla mutlulukla kullanalım inşallah çeyizlerimizi.

Buda nişanlımın amcasının hediyesi sarjlı süpürgem kızlar.Çok met ediyorlar fakirin bu modelini.

evfakrct144.jpg

güle güle kullan şarjlı süpürgeni bende duydum bu modele çok iyi diyorlar bende kırmızısını alıcam inşallah en kısa zamanda

güle güle kullan canım benım .. bu modelın methını bende duydum cok..

Kızlar son aldıklarım

Altta limangodan aldıgım trento yemek takımı ve 3 lü kavanoz takımı
1.jpg

1.jpg

Pembe büyük tava,
dscf1592v.jpg

dscf15940.jpg

Pembiş orta boy tava ve sahan
dscf15950.jpg

2 li borcam seti
dscf16020.jpg

3 lü borcam seti ve hediyesi mutfak önlüğü