Bunlarda benim çeyizlerim:)

Pinky şekercim yeni gördüm çeyizlerini ya
maşallah ne güzel şeyler almışsın
inşallah güle güle kullanırsın hepsini :nazar:

Pinkycim güle güle kullan çok güzel kadeh bardakların ne kadardı fiyatı

giz cnm benim teşekkür ederim 8 tanesi 40 tl civarındaydı sanırım, tam hatırlayamadım

Pinky şekercim yeni gördüm çeyizlerini ya
maşallah ne güzel şeyler almışsın
inşallah güle güle kullanırsın hepsini :nazar:

oske canım teşekkür ederim, beğendiğinize çok sevindim kızlar.hepimiz güle güle , mutlu günlerde kullanırız inşallah çeyizlerimi.

güle güle kullan canım tuzluklarımız aynı mor yeşil aldım bende..nevresimlerinde çok hoş..agız tadıyla kullan inşallah

ecevenaz beğendiğine çok sevindim canım , çok teşekkür ederim, hepimiz inşallah.

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah..
servis setinin, mutfak havlularının ve renkli bardakların aynısını bende almıştım :dance:

colak82 cnm benim güzel günlerde kullanalım çeyizlerimizi inşallah hepimiz.Çok teşekkür ederim

canımm hepsini iyi günlerde kullan bir sorum olacak pike takımını magazadan mı internetten mi aldın?internette de görüyorum o markayı ama cesaret edemiyorum kumasını renklerini tam olarak görmeden almaya korkuyorum

Hepsi piril piril..
Makyaj ve ruj düzenleyicini nerden aldin canim ve fiyati?
Birde Paşabahçe 6 kişilik Pasta Setinin fiyatini merak ettim, nette arastirdim ama bulamadim..

canımm hepsini iyi günlerde kullan bir sorum olacak pike takımını magazadan mı internetten mi aldın?internette de görüyorum o markayı ama cesaret edemiyorum kumasını renklerini tam olarak görmeden almaya korkuyorum

canım tşk ederim, internetten aldım, renkleri gayet güzel canlı, aynı resimdeki gibi, henüz kullanmadım ama umarım memnun kalırım.

Hepsi piril piril..
Makyaj ve ruj düzenleyicini nerden aldin canim ve fiyati?
Birde Paşabahçe 6 kişilik Pasta Setinin fiyatini merak ettim, nette arastirdim ama bulamadim..

canım öncelikle teşekkür ederim, ruj ve oje düzenleyicisinin markası its beauty, limango internet sitesinden aldım, fiyatını tam hatırlamıyorum ama %50 indirimle 15-20 arası bi fiyata almıştım

Pasta setinide indirimle 25 tlye almıştım canım

Back
X