Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde kullanırız inşallah :97:Elfida
Çok güzellerİyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
teşekkür ederim hepimiz güle güle kullanalım inş. cicilerimiziminikcicek
hayırlı olsun canım güle güle kullan
markası prima nova canım tepe home dan aldımesmergulum
güle güle kullan cnm hepsi çok güzeller dee banyo takımına bayıldım nerden aldın yada markası nedir?
kısmetse öyle istiyoruz canım bizimki askerden gelsin günümüzü alıcaz tabi o güne kalırsa :18:minikcicek
düğün 11.11.2011 de mi canım ?
kısmetse öyle istiyoruz canım bizimki askerden gelsin günümüzü alıcaz tabi o güne kalırsa :18:
çok teşekkür ederimThirtyFouR
herseyin cok güzel tatlim.
güzel günlerde kullan insallah
siz gününüzü aldınız mı canım ? Allah mutluu mesuut güzel bir evlilik nasip etsin inşallahminikcicek
burchecan kullanıcısından alıntı
kısmetse öyle istiyoruz canım bizimki askerden gelsin günümüzü alıcaz tabi o güne kalırsa
benimde 11.11.2011 de de ondan sordum canım
siz gününüzü aldınız mı canım ? Allah mutluu mesuut güzel bir evlilik nasip etsin inşallah![]()
teşekkür ederim.Evet roy king bone china seninkinide gördüm diğer topicte canım bende ikisi arasında kalmıstım sende güle güle kullan kurabiye standı bende aldım ama karacadan görseydim onu alırdımgnnrkcy
Çok beğendim güle güle kullan herşeyini. Bu arada yemek takımını roy king bone china mı benimki de bu marka senin modeli de hatırlıyorum. Kurabiye standı da var aynısından aklında bulunsun ben aldım 29 TL ye çok şık duruyor.