• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çalışmalarım

harikalar.çok güzel bir uğraş.ellerinize sağlık gerçekten.ne kadar zamanda bu seviyeye geldiniz?

Tek kelimeyle harika. Çok seviyorum resimleri ama dirhem yeteneğim yokki :( Sakın bırakma resim yapmayı, gerçekten çok güzel resimler yapmışsın. selamlar.

Bu kadar güzel yapabilseydim de seni yine tebrik ederim çünkü hepsi hepsi harika..................... Ellerine fikirlerine yüreğine sağlık canım.......

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için, hepiniz çok mutlu ettiniz beni :)

Çok beğendim ellerine sağlık diyorumm... resim yapmanın mutluluğu yüzünde gülümsemende saklı:)) dilerimki hep sürsün..ayrıca evine'de çok yakışmış resimlerin kayınvalidene resim veriyorsun diye üzülme ,nasılsa her gittiğinde göreceksin resimini....sevgiyle sağlıcakla resimle kal...

resimlerin çok güzel. bence artık kendinize ait resimler yapın.inanıyorum başarılı olacaksınız

çido,sana tek kelimeyle yorum yapıcam ''MÜKEMMEL''...sen resim yaparken çekilmiş bir foton vardı ya nasıl kıskandım anlatamam,bu bir bağımlılık sende biliyorsun o fotoyu görünce yağlıboya,terebentin kokusunu duyar gibi oldum...

çido,sana tek kelimeyle yorum yapıcam ''MÜKEMMEL''...sen resim yaparken çekilmiş bir foton vardı ya nasıl kıskandım anlatamam,bu bir bağımlılık sende biliyorsun o fotoyu görünce yağlıboya,terebentin kokusunu duyar gibi oldum...

Şeniz çok teşekkür ederim... uzun zamandır reim yapamıyorum, ev taşıdık hastalandım vs derken... ama inşallah başlıycam :lepi: öpüyorum mavi mum

merhabalar resimleriniz çok güzel özellikle insan figürlerinize hayran oldum, bu işin eğitimini aldınız mı yoksa kendi kendinize mi çalışıyorsunuz.ben de resim yapıyorum ama özgün çalışmaya henüz cesaret edemedim ve insan figürlerinin yüzlerinde çok zorlanıyorum.teknik eğitim almadan da kendimi geliştirebilir miyim merak ediyorum :)

merhabalar resimleriniz çok güzel özellikle insan figürlerinize hayran oldum, bu işin eğitimini aldınız mı yoksa kendi kendinize mi çalışıyorsunuz.ben de resim yapıyorum ama özgün çalışmaya henüz cesaret edemedim ve insan figürlerinin yüzlerinde çok zorlanıyorum.teknik eğitim almadan da kendimi geliştirebilir miyim merak ediyorum :)

Merhaba,
Çok teşekkür ederim ilginiz için, ben kursa gittim bi süre, kursa devam ederken yaptım tablolarımı, şu an başka yere taşındık ve burda resim kursu yok o yüzden henüz başlamaya cesaret edemiyorum açıkcası. ama bugün çektiğim fotoğraflardan yapmaya başlamayı düşünüyorum. bi yerden başlamak lazım. resim gerçekten sabır işi.. size tavsiyem bi kursa gitmeniz kendi başınıza da tabiiki yapabilirsiniz ama kursun faydası inanın büyük oluyor... Figür özellikle en zoru bence ama kursta size gerekli tüm bilgileri veriyorlar ve gerisi sizin yetenek ve sabrınıza kalıyor.. umarım en kısa zamanda amacınıza ulaşırsınız... Sevgiler..

Back