Bunlarda benim çalışmalarım

çok güzel resimler gerçekten ben de amatör olarak ilgileniyorum tabi senin yaptıklarının yanında baya amatör kalırlar.

çok güzel resimler gerçekten ben de amatör olarak ilgileniyorum tabi senin yaptıklarının yanında baya amatör kalırlar.

gamyoncuiremsuo zaman sen de hemen bir kursa git ve amatörlükten çıkar olayı!süprizzzzz para yok vakit yok deme başka yerlerden kıs ama git bence, kendine uygun bir kurs bulabilirsin mutlaka illaada pahalı hocalardan ders alman gerekmiyor yasakkelime
yeteneğin ve en önemlisi hevesin ve sabrın varsa mutlaka ama mutlaka bişeyler yap :1hug::hooray::teytey:

aslında yaklaşık iki ay kursa gittim çok şey öğrendim ancak şehir deiştirmek zorunda kaldığım için kursu bıraktım devam etmeyi düşünüyorum ama hemen değilyerimseniben

Kızlar bakın bu en son yapıp bitirdiğim resim, umarım beğenirsiniz...

wayyy.... cok guzel gercek gıbı elıne saglık .benım oyle becerilerim yok ne yazık kı...ama tabloları cok severım (^_^)

çidommm çok güzel resimlerin ellerine sağlık.bu arada çok hoş bir çiftsiniz. rabbim nazarlardan korusun sizia.s.

ayy yaa harikasın
keşke bende yapabilsem
ellerine kollarına emeklerine sağlık
banada yapsan :jeyyar:

gercekten harika canim masallah ressam oldugunu bilmiyordum ressam dedim benim icin oylesin

Canım seni tebrik ediyorum. Eşimle hayran kaldık. Çok güzel olmuş. Harikasın. :asigim:

Harika olmuş. Ellerinize sağlık. Ressam değilim diyorsunuz.
O zaman geleceğin yetenekli ressam adayı diyelim

emeğine sağlık çidocum a.s. çok güzel olmuşlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…