• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çalışmalarım

çido

...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.141
1
116
picture.php
picture.php
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=542&pictureid=2526
picture.php
3[/IMG]

picture.php
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=542&pictureid=2526
picture.php
.com/picture.php?albumid=542&pictureid=2537[/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
picture.php
Çok teşekkür ederim bride, bu da yeni çalışmam kayınvalidemlere yaptım bunu yeni teslim ettim çerçeveye girince daha iyi oldu tabi, bide henüz kurumadığı için çok parlamış flaşdan, renkler daha koyu aslında.

Gerçekten mükemmel ellerinize sağlık, fotoğraftaki sanırım sizsiniz. Bir eser yaratmanın verdiği mutluluk, sanatla uğraşmanın verdiği huzur yüzünüze hep böyle yansır umarım:) Tebrik ederim...

Gerçekten mükemmel ellerinize sağlık, fotoğraftaki sanırım sizsiniz. Bir eser yaratmanın verdiği mutluluk, sanatla uğraşmanın verdiği huzur yüzünüze hep böyle yansır umarım:) Tebrik ederim...

Evet fotoğraftaki benim a.s gerçekten çok keyif aldım sergide, beni bu kadar mutlu edeceğini düşünmemiştim başta, inanılmaz bir kişisel tatmin yaşadım, bayaa da sırıtmışım fotoğraflarda:smiley-cool: gerçekten. Çok teşekkür ederim yorumunuz ve dileğiniz için. sevgilera.s.

emeğine sağlık canım çok güzel olmuş sadece resimmi yapıyorsunuz yoksa hobi olarakmı yapıyorsun
Hobi olarak yapabiliyorum gözek, çalışıyorum, evden bi çıkıyorum sabah,12 saat sonra dönüyorum :1no2: hafta da iki gün kursa gidiyorum allahtan bizim evin altında kurs a.s çok zaman istiyor bu uğraş bide ev işleri vs derken maalesef çok az şey yapabiliyorum :sm_confused:

Son düzenleme:
harika çalışmalar,yürekten tebrik ederima.s.kompozisyonlar hayali mi,bakarak mı reprodüksiyon mu :uhm: yeni resimlerini de merakla beklerima.s.

Çok teşekkür ederim a.s. reprodüksiyon yapıyorum şimdilik, ama özgünçalışmayı çok istiyorum tabiiki, onun için daha on fırın ekmek yemem lazım gibi geliyor :uhm: inşallah bir kaç alıştırmadan sonra güzel fotoğraflar çekip fotoğraftan çalışmak istiyorum. çalışan insanlarız malum bir manzara karşısına geçip hergün aynı ışığı bekleyip çalışma şansımız pek olmuyor :sm_confused: ama çook istiyorum özgü çalışmayı işte o zaman gerçek tatmin duygusu yaşarım herhalde :hooray:

merhaba...çalışmalarınız çok güzel..böyle bir yeteneğe sahip olmak harika bişey olsa gerek.bende sıkıntılarımı,hüzünlerimi ve sevinçlerimi bu şekilde anlatabilmek ve resme aktarabilmek isterdim..gerçi bende şiirle bunları yapmaya çalışıyorum ama..çalışmalarınızın devamını diler bu güzel resimlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim..

merhaba...çalışmalarınız çok güzel..böyle bir yeteneğe sahip olmak harika bişey olsa gerek.bende sıkıntılarımı,hüzünlerimi ve sevinçlerimi bu şekilde anlatabilmek ve resme aktarabilmek isterdim..gerçi bende şiirle bunları yapmaya çalışıyorum ama..çalışmalarınızın devamını diler bu güzel resimlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim quantum, ancak ne yazıkki çok az zaman ayırabiliyorum, sadece hobi olarak yapabiliyorum resmi, iş ve ev işleri arasında ayırdığım zamanda da yeterince kendimi veremiyorum senağlama keşke bu işlere lisede faslan girişseymişimde güzel sanatlar okusaymışım diyorum yaptıklarımla kendimi ifade etmem çok mümkün olmuyor çünki röpredüksiyon yapıyorum şu anda yani bakarak başka bi resimden çalışıyorum. sen de şiirlerini paylaşırsan çok sevinirim

çok Güzell Allah Nazardan Saklasin Süper Hepsi çok Begendim Benimde çok Ilgim Var Resime Aslinda Coks Eviyorum Resim Yapmayi Vede Fotografciligi Ama Kendimi Gelistiremedim Univde Grafik Mezunuyum Ordan Birseyler Kaptigimla Kaldim

Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel resimler.İzmir'de oturuyormuşsunuz,katıldığınız sergi olduğunda buradan duyurursanız ,gelip yakından görmek isterim.Nice başarılara......

çok Güzell Allah Nazardan Saklasin Süper Hepsi çok Begendim Benimde çok Ilgim Var Resime Aslinda Coks Eviyorum Resim Yapmayi Vede Fotografciligi Ama Kendimi Gelistiremedim Univde Grafik Mezunuyum Ordan Birseyler Kaptigimla Kaldim

Çok teşekkür ederim, benim gittiğim kursa grafik bölümüne hazırlanan öğrenciler geliyorlar gerçekten müthiş şeyler yapıyorlar, bence grafik mezunuysanız ve resme ilginiz varsa mutlaka üstüne gidin derim. işin temelini çok iyi biliyorsunuz zaten zor kısmı atlatmışsınız yani, hemen resme başlayın ve çalışmalarınızı bizimle paylaşın bencea.s.

Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel resimler.İzmir'de oturuyormuşsunuz,katıldığınız sergi olduğunda buradan duyurursanız ,gelip yakından görmek isterim.Nice başarılara......

teşekkür ederim, izmirde balçovada oturuyoruz, kipa da sergi düşünüyoruz yakında mutlaka haber veririm tarih kesinleşince a.s

bayildim resimlerine, daha fazlasini bekleriz ama, bu arada resim yaparkenki resminde arkadasim daha guzel --yaraticiligin kattigi bir isik sanirim--- gorunuyorsun! Allah gulen yuzleri hic soldurmasin!

resimleriniz gerçekten çok güzel.. tebrik ederim.
ben de çok severim resim yapmayı,ama geliştirme fırsatı bulamayınca köreliyor galiba.
şimdilik öğrencilerime resim derslerinde ev, insan, araba, hayvan figürleri çizme aşamasındayım. olsun o da keyifli. en azından ;
-"öğretmenim, çok güzel oldu,teşekkür ederim." demeleri de beni mutlu etmeye yetiyor.

Çok teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınız bi harika, bu aralar resim yapamıyorum maalesef, iş güç yaz geldi haftasınları bi yerlere gidiliyor, kocayı evde yalnız bırakamıyorum sıkılıyor, işyerinde işler kötü gidiyor, kafa yoğun olmuyor :( harcanıyorum anlıycaanız :)
keşki bu işllere daha erken başlasaymışımda meslek haline getirseymişim diyorum :( siz çocuklarınız olunca onların yeteneklerini keşfedin kısıtlamayın sonra benim gibi içlerinde patlar walla :) herkesi öpüyorum...

slm çido cum ellerine sağlık canım harika şeyler yapmışsın,bende 2 yıldır resim kursuna gidiyorum güzel resimler yapmaya başladım sayılır,apayrı bir zevk sonu olmayan bişey resim yapmak çok rahatlatıcı bende yaptıklarımı sizlere göstermek isterim en kısa zamanda,şu pc yi kullanmayı çok iyi bilmiyorum becerebilirsem görürsünüz canım tekrar ellerine yüreğine sağlık..

Çok teşekkür ederim pink rose, bende senin çalışmalarını çok merak ediyorum. uzun zamandır resim yapamıyorum :( çok üzülüyorum... sen bırakma bırakınca tekrar başlamak zor oluyo... çok öpüyorum

Back