Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mükemmel ellerinize sağlık, fotoğraftaki sanırım sizsiniz. Bir eser yaratmanın verdiği mutluluk, sanatla uğraşmanın verdiği huzur yüzünüze hep böyle yansır umarım:) Tebrik ederim...
Hobi olarak yapabiliyorum gözek, çalışıyorum, evden bi çıkıyorum sabah,12 saat sonra dönüyorum :1no2: hafta da iki gün kursa gidiyorum allahtan bizim evin altında kurs a.s çok zaman istiyor bu uğraş bide ev işleri vs derken maalesef çok az şey yapabiliyorum :sm_confused:emeğine sağlık canım çok güzel olmuş sadece resimmi yapıyorsunuz yoksa hobi olarakmı yapıyorsun
merhaba...çalışmalarınız çok güzel..böyle bir yeteneğe sahip olmak harika bişey olsa gerek.bende sıkıntılarımı,hüzünlerimi ve sevinçlerimi bu şekilde anlatabilmek ve resme aktarabilmek isterdim..gerçi bende şiirle bunları yapmaya çalışıyorum ama..çalışmalarınızın devamını diler bu güzel resimlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim..
çok Güzell Allah Nazardan Saklasin Süper Hepsi çok Begendim Benimde çok Ilgim Var Resime Aslinda Coks Eviyorum Resim Yapmayi Vede Fotografciligi Ama Kendimi Gelistiremedim Univde Grafik Mezunuyum Ordan Birseyler Kaptigimla Kaldim
Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel resimler.İzmir'de oturuyormuşsunuz,katıldığınız sergi olduğunda buradan duyurursanız ,gelip yakından görmek isterim.Nice başarılara......