Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk bunlarda benim boncuk kaynaklarım :)

Skrillex

dυвѕтep
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
60
0
16
İstanbul
Saçmalıklarınız yuzunden kaldırdım ben hıckımseye bı yorumda bulunun dıye bırsey soylemedım konu kılıt olursa sevınıcem

Eklentiler

• $IMG_1360.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Ben kisacik bir sac ve kumralin arasinda alakasiz duran kizil tutamlar goruyorum.begenmedim ama tabi sizin zevkiniz.

Kumral mı :)) Saçlarım gerçekte daha açık ? Ayrıca ben size ne düşündüğünüzü sorduğumu hatırlamıyorum, yorumunuzu kendinize saklayın...

1 haftada kendi saclarindan ayirt edemicek kadar alisacaksin sadece tararken dikkat et bence cünkü taraga takilirsa can acitabiliyo keratin boncuklar :)

Yorum istemiyorsan neden buraya konu açtın ki anlamadım.. Sakin sonuçta zevkler ve renkler mevzusu. Sen beğendikten sonra sorun yok sonuçta ama resim bence kötü tam olarak göstermiyor saçını

kymuş ama önceki yazısını okdm nasıl olms kızlar falan die yazmamış kız sadece yardım edin nasıl kullanıcam demiş. neden böyle yapıorsunuz ki ? pardonda her yerde illa parazit moral bozan bir kaç kişi oluor. begenmedıysenız yorum yapmayın karısmayın allah allah ya...

Kız yorum yapın dememiş farkındaysanız , yardım edin demiş neden milletin sinirini bozupta moralini bozuyorsunuz anlamıyorum ?

bunlarda benim boncuk kaynaklarım :)

ifadesiyle pekte yardıma ihtiyacı var gibi durmuyor belli ki yorum için eklemiş ve herkes kendine göre yorum yaptı gayet doğal birşey.

Saçlarım çok açık o benim telefonumdan kaynaklanan birşey... Herkes güzel durduğunu söyledi şahsen telefondan çekilmiş bi resimle fazlada bir yorum yapamazsınız ? Eğer beğenmediyseniz de yazmak zorunda değilsiniz ? Ben konu başlığına öyle yazdım ve bütün arkadaşlarım tanıdıklarım hepsi beğendi, Açıkcası bi iki kişinin lafıyla moralim falan bozulmaz :) Sağol Glanzcm. Ama evet dahada taktırıcam pembe .

ben cok begendm tatlm takma sen hıc :) kötü yorum yapmak ıcın vakıt kolluorlar bıldıgın gayette guzel olms ama dahada fazla yaptırırsan daha guzel olr pembeler bıraz daha bellı olsun

bunlarda benim boncuk kaynaklarım :)

ifadesiyle pekte yardıma ihtiyacı var gibi durmuyor belli ki yorum için eklemiş ve herkes kendine göre yorum yaptı gayet doğal birşey.

yorm ıcın fln ekleseymıs oraya nasıl olmus kızlar yazarmıs ama yazmamıs oraya sadece yardım edın nasıl yıkıycam nasıl edıcem falan yazmıs, eğer kotu bı yorumun varsada burda kımsenın moralını bozmaya hakkın yok arkadasım, etme begenmedım de cık gıt. burda kımseye oyle kaba saba yorum yapamazsın yok soyle yok boyle ıste alakasız seyler falan. sana kımse yapmıorsa sende kımseye yapamazsın bu kadarr

Kavga çıkıcak artık lütfen yorum yapmayı bırakır mısınız ? Ben modlara mesaj attım kaldırırlar belki konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…