bunlarda benden

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
hangisinden başlayayım bilmiyorum
biz bundan 2 sene önce kayınvalidemle beraber uzun yola çıktık yolda bir yerde mola verdik kayınvalidemde bari tuvalete gidelim dedi tamam dedim tuvalet çok doluydu sırada bekledik neyse önce kayınvalidem girdi bende bekliyorum kapıda aradan 10 dk geçti kayınvalidem çıkmıyor bende yandaki yere girdim ama tuvalet boşaltı bir ikimiz kaldık neyse kayınvalidem çıktı tuvaletten dedim anne neden bu kadar kaldım karnın mı ağrıyor diye yooo dedi kayınvalidem tuvalete girmişken yıkayım buraları dedim dedi nasıl yani dedim kızım görmüyormusun burtdaki kiri pası kapının arkasına çamaşır suyu koymuşlar dedi bende yıkadım dedi bende şakayla anne istersen bended şuraları cifleyim dedim kayınvalidemde evet kızım ya bende sana onu diyecektim dedi neyse biz tuvaletten çıktık Allahtan araç bekliyordu
benim kayınvalidem birgün doktora gidiyor doktora giderkende komşusu banada doğum kontrol hapı al diyor (yani yazdır diyo)
kayınvalidem doktora gidiyor falan ordanda kadın doğuma giriyor hemşirelere diyorki kızım bana doğum kontrol hapı verir misin hemşire şaşırıyor teyze sen ne yapacan o hapı sizde gerek olmazki artık diyor kayınvalidemde hemşireye yok kızım ben kullanmayacağım komşuma lazım diyor hemşirede teyze o zaman söyle bayana o gelsin diyo kayın validemde kızım bana vermiyorsan ona hiç vermezsin o 60 yaşında diyo hemşirede eeeeeeeeee o zaman o ne yapacak diye şaşkın şaşkın soruyor kayınvalidemdeki cevap aynen şu:kızım bizim çiçeklerimiz var onların köküne koyacağız iyi beslensin diye diyo hemşire gülüyor vede tabiiki vermiyor

Birgün evde oturuyorum telefon çaldı (o zaman bekarım)komşu bize geleceğini yani kalabalık bir şekilde geleceklerini söyledi bende ev halkına söyledim neyse hazırlık falan yaptılar bekliyoruz aradan 1saat geçti kimse gelmedi neyse gelirler falan diyorlar saat bayağı ilerledi gelen giden yok annem dediki ya arayan kimdi ?bende arayanı söyledim dur ben bir arayayım dedi neyse aradı annem konuştu ama banada kötü kötü bakıyor teli kapattı bana bağırmaya başladı meğerse kadın bana haftaya bugün size geleceğiz kalabalık olarak demiş annem yaptıklarından bir tane bile bana yedirmemişti:lepi:

ay. çok güldüm. kayınvalidenin tuvaleti temizlemesi çok iyiydi.:roflol:.... bayıldım... Allah ömür versin ona...

konuştu ama banada kötü kötü bakıyor teli kapattı bana bağırmaya başladı meğerse kadın bana haftaya bugün size geleceğiz kalabalık olarak demiş annem yaptıklarından bir tane bile bana yedirmemişti

çok hoş ya...:)))))))))))))))))))))

ayol sizin hyatta tam gırgır :)=

X