bunlarda benden sizlere .....

mavi puf spor çanta satılmıştır......

miracım hoşgeldin ürünlerini bekliorum yarın gelir :))sanırım. bi de yeni ürünler ekledim bakmanı tavsiye ederim çok uygun fiyatlar.

15 tl diğer ürünlerde toplu alımlarda indirimde...

Eki Görüntüle 929495 Eki Görüntüle 929496
s bdn MNG BLAZEİR CEKET SİYAH TEK DÜĞMELİ ....

Eki Görüntüle 929661 Eki Görüntüle 929662
m bdn hatemoğlu erkek süeter..1 kere giydi eşim sadece yepyeni duruyor artık küçük geliyor ..umarım ihtiyacı olan 15 tl ye kaçırmaz...

Eki Görüntüle 930145
zayıflama korsesi xl beden 10 tl...

Eki Görüntüle 930197 Eki Görüntüle 930198
9 10 yaş leoparlı takım ...
hannah montana edp ve lipstick ve vucut kremi set...
hepsi 55 tl...
görüşmek üzere...
mor kar eldiveni satılmıştır diğer ürünlerin satışı devam etmektedir arkadaşlar bilginize....

miracım hoşgeldin ürünlerini bekliorum yarın gelir :))sanırım. bi de yeni ürünler ekledim bakmanı tavsiye ederim çok uygun fiyatlar.
hoşbulduk nilaycımmmm :)
bnm ürünlerde gelmedi bende yarın almaya gidicem.diğer arkadaşlara gönderdiğim ürünler ulaşmış onlar çok memnun kalmışlar çok şükür umarım darısı başına tatlım...ürünlerine hemen bakıcam heberleşelim canımmm...

tamam canım görüşürz....

ürünlerimiz satışı devam etmektedir çoklu alımda indirim....

suni deri değildir....38 40 bdn uygun belden oturmalı 4 düğmeli klasik model siyah deri ceket 50 tl...Eki Görüntüle 888168 Eki Görüntüle 888171

colins kot pantolon nike sarı bluz satıldı....
40 42 bdn uyumlu olan elbise siyah çiçeklidir....

baktım tatlım hepsi çoook güzel ama benim biraz kazanmam lazım kazanınca snn butiktiğim hemen koşa koşa :)

saol canım elinde bişiler varsa ekliceklerin falan takasta olur elimden çıksın herkesin ihtiyacı görülsün bende ihtiyacım bişeyle takaslıyım istiyorum.

saol canım elinde bişiler varsa ekliceklerin falan takasta olur elimden çıksın herkesin ihtiyacı görülsün bende ihtiyacım bişeyle takaslıyım istiyorum.

tamam canım bende yeni bişiler eklicemde sayfa çok karıştı hepsini yeniden girmekte çokkk zor oluyor

tamam canım bende yeni bişiler eklicemde sayfa çok karıştı hepsini yeniden girmekte çokkk zor oluyor

yakın zamanda eklersen beğendiklerin satılmamış olur işimiz görülmüş olur.ptt de başa bela hesap çeki sayfası çalışmıyor adamların ne zman gitsem hesap nosuna para yatıramıyorlar kapıda ödemeli tc no istiyor havale yapcakmış paşamsattığım ürün 10 lira bi de 3 tl falan kesiyor al sanael ele başbaşa kalıosun hiçbi anlamı yok ..satmak keyifsiz anlamsız hale geliyor

[/ATTACH] 36 bdn süet nubuk uzun etek....
hepsi m bdn 38 40 bdn e uygundur...
sevenhill m beden ...15
mng diz üstü lacivert şort...15
bluzlar 2 adet olan ikisi 15 tanesi 10 tl...

Eklentiler

• $1558420_630416510345462_339502051_n.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 48

canım elbise tayt çanta aksesuar falan ekle varsa bunlarda gzl ama bu tarz çok şeyim var..

yok canım duruyor alıntılasan daha iyi olur tatlım... çiçekli bana bol oluor ama çok severek aldım sırtı lastikli ve kemer var büyük bdnlere daha rahat olur bnm bel 64 zayıfladım iyice bu yaz hiç giyemem alan arkadaşıma hayırlı olsun... siyah deri detaylı 36 38 bdn olur bnm çok deri detaylı olduğu için hiç giymeden satışa çıkardım tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…