bunlarda benden sizlere .....

canım malesef botları çok pahalıya aldım 30 tl o yüzden son fiyat bulucam bişey daha sana yarın kaça kadar atıyım bilgileri[..
tamam canım sorun değil bu arada snn ayakkabılarda bnmkiler gibi deri mi yoksa emitasyon mu canım?

canım istanbulda bi mağazadan aldım aldığım yer deri demişti .değişik .anlarsın zaten gelince ben çok sewerek giydim ofiste falan o da çok fazla değil 2-3 kez falandır o da.
kısa topuklu mavi ayakkabıyla beraber almıştım 180 tl falandı

canım istanbulda bi mağazadan aldım aldığım yer deri demişti .değişik .anlarsın zaten gelince ben çok sewerek giydim ofiste falan o da çok fazla değil 2-3 kez falandır o da.

canım sarı nike:10 tl
siyah gecelik:5 tl
siyahın yanında beyaz şortlu takım var o da 5 tl sanırım
pembe şirinler bluz:5tl
lacivert kombinezon 5 tl bi de pembe kolyeyi istiorum ungaro ya da havlu yerine

tamam canım sen deri diyorsan deridir emitasyon giyemiyorum benim ayağım bilekten kırıldı doktor yasakladı söyleyyeim de sorun olmasın canım...bak cnm ayağım kırılmadan önce aldığım rugan ayakkabılar var dilersen onları göndereyim her bayanın gardrobunda olması gereken bir ayakkabıdır.yalnız canım bnm sabah girmem sorun olabilir sabah kahvaltı okul derken 12 de çıkıcam ben kargolar hazır paketledim adresler hazır alelacele çıkarsam snn paketler haftaya cumayı bulur geç olmazsa eğer sen o zamana kadar bak belki yeni birşeyler eklerim canım...10 15 dk daha bakınayım sonra uyuyacağım canım karar vermiş olursan yatmadan snnkileride paketlerim.ii geceler.

lacivert kombinezon 5 tl bi de pembe kolyeyi istiorum ungaro ya da havlu yerine
zaten 30 tl yapıyor bunlar kolye de 5 35 oluyor... şirinler baykuşlu bayana ayrıldı canım unutmadan yazayım yanlışlık olmasın....
bu arada kolye ile hepsi 30 tl yaptı zaten...

Son düzenleme:
tamam canım sen deri diyorsan deridir emitasyon giyemiyorum benim ayağım bilekten kırıldı doktor yasakladı söyleyyeim de sorun olmasın canım...bak cnm ayağım kırılmadan önce aldığım rugan ayakkabılar var dilersen onları göndereyim her bayanın gardrobunda olması gereken bir ayakkabıdır.yalnız canım bnm sabah girmem sorun olabilir sabah kahvaltı okul derken 12 de çıkıcam ben kargolar hazır paketledim adresler hazır alelacele çıkarsam snn paketler haftaya cumayı bulur geç olmazsa eğer sen o zamana kadar bak belki yeni birşeyler eklerim canım...10 15 dk daha bakınayım sonra uyuyacağım canım karar vermiş olursan yatmadan snnkileride paketlerim.ii geceler.

canım valla ben deri diye aldım 180 e zor bırakmıştı adam.bilemiorum adamın sölediği öleydi bana sıkıntı yaşamadım benimde ayaklarım hassas hemen ayakkbılar vuruyo falan baya bi muzdaribim ayakkabı konusunda ben çok memnun kaldım ama ayakkabıdan umarım sende kalırsın

canım valla ben deri diye aldım 180 e zor bırakmıştı adam.bilemiorum adamın sölediği öleydi bana sıkıntı yaşamadım benimde ayaklarım hassas hemen ayakkbılar vuruyo falan baya bi muzdaribim ayakkabı konusunda ben çok memnun kaldım ama ayakkabıdan umarım sende kalırsın

lacivert kombinezon 5

canım bunların fiyatları bu şekilde mi ben mi yoksa farklı yazmışım

lacivert kombinezon 5

canım bunların fiyatları bu şekilde mi ben mi yoksa farklı yazmışım

fiyat şu anda sorun değil de şirinler ayırtıldı baykuşluyla beraber aynı kişiye o toplu alım yapacak maaş gününü bekliyoruz montu ve aykakabıları alacak ...
senn bu yazdığın 5 parça tamam 25 bide kolye 30 oldu ...istiyor muusn canım son kararsa adres bilgilerini yazrsan gönderini paketlicem tatlım...

o satılmadı ama 40 bdn o güzelim sana sanırım büyük olur bide açık omuz yani bayağı düşük omuz o cnm... çok büyük olabilir sana...söylemedi deme...

pembe40 beden olan bluz:5tl
lacivert kombinezon 5

bunları istiorum..eğer hediye koymak istersen kolye tercihim:))

gördüm canım şirinlerin yanında pembe bir badi daha var önü yazılı o da satıldı mı ..bir de beyaz şortlu takım kaç bedendi.
beyaz şortlu takım değil ama cnm NBB NİN ETEKLİ BÜSTİYER TAKIMI..... harika bi danteli var ısrarla tavsiye ederim... kombinezyon da lacivert değil mavi saks mavisi 40 bdne uygun ...bak sorun olmasın canım....sonra tamammı

Son düzenleme:
ungaro vücut losyonu:5tl
kolye: 5

canım bunları istiyorum son kararım.

canım bak etekli takım beyaz olan ....5tl....
siyah gecelik...5....
ungaro 10....
kolye 5.....
nike 10......
ungaro yerine 3lü set var herbiri 5 tl diye yazan onlardan birini seç ....paketi kapatayım....

Son düzenleme:
X