http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=875434&d=1385566648&thumb=1 bana olmayabilir ama aklımda kalsın istemiyorum fiyatı neydi acaba?.birde kumaşı nasıl esnek penye gibi mi? yoksa düz kumaş mı? ölçülerinide yazabilirsen daha iyi olur
Eki Görüntüle 929661 Eki Görüntüle 929662
m bdn hatemoğlu erkek süeter..1 kere giydi eşim sadece yepyeni duruyor artık küçük geliyor ..umarım ihtiyacı olan 15 tl ye kaçırmaz...
m bdn hatemoğlu süeter...
canım tarzlarımız aynı seninle koton şortunuda çok beğendim.kaç bedendi kot bedeni olarak
38 40 bdn canım tam ölçerim ama yarın aklında kalmasın olurmu ..uygun olursa gönderirim canımmm....
ben ölçeyim tatlım sen kararını ver bence daha iyi olur canım...haberleşriz canım ama büyük bana sanırım
ben ölçeyim tatlım sen kararını ver bence daha iyi olur canım...
geç yazıyorum kusura bakma olurmu özelden satışlara devam biryandanda o yüzden tatlım...
yani bnm el becerim saç konusunda hiç yok marifetli değilim o konuda o yüzden bu tür cihazlarım var ama kullanamıyorum sende bnm gibi isen düşün ama yaptıracak birini bulursan kaçırma al canım fiyatı çoook iyi jully de bende beğendim ama diğer ürünlerim gibi bekleyecek diye almaktan vazgeçtim.tamam canım bi de seninde bi fikrini alıyım jully kırık fön aparatı da deniyor su dalgası aparatıda deniyor ondan satıyorda bilgin var mı nasıl kullanışlı mı kullandın mı hiç çevrende varmı ya da kullanan??:26:
yani bnm el becerim saç konusunda hiç yok marifetli değilim o konuda o yüzden bu tür cihazlarım var ama kullanamıyorum sende bnm gibi isen düşün ama yaptıracak birini bulursan kaçırma al canım fiyatı çoook iyi jully de bende beğendim ama diğer ürünlerim gibi bekleyecek diye almaktan vazgeçtim.