bunlarda benden örgü modelleri

mavboleroto5.jpg

bunun yapılısı nasıl bılıyomusun canım bılıyosan yazarmısın rıca etsem.cok hosuma gıttı bu benım.gerci hepsı cok guzel.ellerine saglık..ben yapmayı denedım ama becerı yok galıba bende cıkaramadım örnekten .:uhm:

Canım bunun ortasını hazır örüyorlar örgücüler var,kenarlarınada aynı ipinden örümcek yapıyosun çok basit.İstersen içinide kendin örebilirsin enini ön bedenine göre ölçüp yap,uzunluğunu nasıl istiyosan ona göre dikdörtgen şeklinde veya kare olarak uzatıp yapabilirsin.2 düz 2 ters şeklinde.ipi makine yünü kristal marka...kolay gelsin .yinede yardımcı olurum isterrsen..:enbuyukkk:

bıde butun modeller çok guzel gerçekten ben kızıma yeşil elbıse bıde bu patıkten örmek istıyorum emegıne saglık canım

canım şu bebek patıgını tarıf edermısın çok guzel yaa

Canım bu paik tığ işidir.Patiğe tabanındsn başlıyosun.Ayak tabanı ölçüsü uzunluğunda trabzan yapıp tabanı bu şekil dolduruyorsun.Üzerine aynı şekil trabzan,örneğe göre şekil veriyosun.Daha sonra süsleyip bitiriyosun...

çok güzeller ellerine sağlık. şu beyaz kazağın örneğini daha yakından görme şansım varmı çok beğendim

beyaz bebek patiği ne kadar güzel olmuş yapılışı hakkında fikir edinebilsem arkadaşlarımın kızlarına örerdim walla

Makrome ipinden yaptığın çanta çok hoşuma gitti
Güle güle kullan canım
a.s.

mrb. mavi yeleğin örneğini nasıl yaptığını resimlerle anlatabilir misin?örgüde hiç tecrübem yok.
çok açık anlatmalısın
şimdiden teşekkürler

iyiki hortlaşmışsın çok tesk..arkadaşım...bu sayede modellere baktım ..açıklamalarını okudum...hepsi çok güzelmiş...

X