bunlar hamilelik belirtisi sayılır mı?

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
13 nisanda çatlatma iğnesi vurundum..o günden beri kasıklarımda ağrı var..sol yumutalığımda ki yumurta çatlatılmıştı..hep o tarafım ağrıyo..3-4 gündür de göğüslerim acıyo,sızlıyo uçları fena halde kaşınıyo...acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?kızımda hiç böyle olmamıştım..sadece bulantı ve kokulara karşı hassasiyetim vardı,o da adetim 5-6 gün geçtiktren sonra belirtiler başlamıştı..öptüm canlarııımm..bu şekilde belirti yaşaynlar var mı? bu arada beklenen adetim 1 mayısta...

merhaba ben pek anlamıyorum daha önce hiç gebe kalmadığım için bilemiyorum nasıl olduğunu....
benimde sabahları böle inceden inceye bulantılarım oluyor.....
gazım çok var..
kasıklarım ağrıyordu ama geçti...
göğüslerim hiç hassas değil..
beklenen adet 5 mayıs....
bilgisi olan varsa?

Son düzenleme:
raebzeh canım. onlar hamilelik belirtisi. her hamilelikte farklı olabilyormuş. birinci hamileliğinde hissettiklerini ikinci hamileliğinden hissetmeyebiliyormuşsun. ama dedğin belirtileri ben aynen yaşadım. düşükle sonuçalandı. bende 1 mayısı bekliyorum. benim şu an sadece uykuya meyillik var ve kaşığımda şişkinlik var.

sivri bibercim 5 nisan yazmışsın ama 5 mayıs sanırım. belirti gözlemlemek için daha erken yorma kendini. 1 hafta var nerdeyse. çok stres yapma.

gülüm12 teşekkür ederim canım...
5 mayıs evet tatlım...
bide halsizlik falan var ya hakkımda hayırlısı.....

sivribiber canım kasık batması da hamilelik belirtisi diyorlar ama..inşallah hamilesindir canım benim..bende göğüslerimden çok perişanım..bazen üstüne yatamıyorum o derece acıyolar..hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlarıımm..

Canım çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda ağrı olabiliyor bende de olmuştu ama o ay hamile değildim 2 ay sonra hamile kaldım arkadaşlarında dediği gibi herkesde farklı olabiliyor inşallah hamilesindir sağlıcakla bebeişini alırsın kucağınaa.s.

Canım çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda ağrı olabiliyor bende de olmuştu ama o ay hamile değildim 2 ay sonra hamile kaldım arkadaşlarında dediği gibi herkesde farklı olabiliyor inşallah hamilesindir sağlıcakla bebeişini alırsın kucağınaa.s.

saol canım benim..allah razı olsun hepinizden..nasıl 2 ay sonra hamile kaldın..iğnen 3 aylık mıydı?yoksa tekrar vurunduğun iğneden sonra mı hamile kaldın..Rabbim sana da bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiinn..öptüm canım benim...Şeniz

13 nisanda çatlatma iğnesi vurundum..o günden beri kasıklarımda ağrı var..sol yumutalığımda ki yumurta çatlatılmıştı..hep o tarafım ağrıyo..3-4 gündür de göğüslerim acıyo,sızlıyo uçları fena halde kaşınıyo...acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?kızımda hiç böyle olmamıştım..sadece bulantı ve kokulara karşı hassasiyetim vardı,o da adetim 5-6 gün geçtiktren sonra belirtiler başlamıştı..öptüm canlarııımm..bu şekilde belirti yaşaynlar var mı? bu arada beklenen adetim 1 mayısta...

canım söylediklerin hamilelik belirtisi gibi ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok yakındır inşallah hamilesindir canım az kalmış zaten gününede bir test yap bakalım Allah gönlüne göre versin

merhaba ben pek anlamıyorum daha önce hiç gebe kalmadığım için bilemiyorum nasıl olduğunu....
benimde sabahları böle inceden inceye bulantılarım oluyor.....
gazım çok var..
kasıklarım ağrıyordu ama geçti...
göğüslerim hiç hassas değil..
beklenen adet 5 mayıs....
bilgisi olan varsa?

canım kasıkta batma hamilelik belirtisi ancak aynı zamanda adet belirtiside olabiliyor istersen bir kan testi yaptır şimdi varsada yoksada kanda çıkar

:dance::dance:Ebrumm canımm ben demiştim bu ay hamiş kalıcan diyeee.Bence gebelikte ilk önce sinyali veren acılı göğüslerrr..İnşallahh sen ve zelişşş bu ay y müjdeyii vericeksinizz ben inanıyorummm.....:teytey::teytey::teytey:

saol canım benim..allah razı olsun hepinizden..nasıl 2 ay sonra hamile kaldın..iğnen 3 aylık mıydı?yoksa tekrar vurunduğun iğneden sonra mı hamile kaldın..Rabbim sana da bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiinn..öptüm canım benim...Şeniz

hayır canım 3 aylık değildi bende poliksitik over vardı ilk ay klomen kullandım daha sonra iğne vuruldum ama olmadı daha sonra ki ay tekrar klomen kullandım ama iğne vurulmak istemedim nedendir bilinmez içimde hep hiç birşeye gerek kalmadan hamile kalacağıma dair cok kuvvetli bir inanç vardı rabbime şükürler olsun ki öylede oldu doktor dış gebelik olabilir yada düşebilir desede kızım benden inatçı çıktı şimdi 7 aylık hamileyim Allah herkese yasatsın umudunu yitirme canıma.s.

düşük yapan biri olarak çok gaz oluyo akıntı fazla değildi bende akşamları hafif bulantım oluyodu göğüslerim resmen aşağıya çekiliyodu ateş gibi olmuştu :)

ya benim göğüslerimde hiç bi değişiklik yok ama diğer belirtiler var.....

hem acaba göğüslerdeki belirtiler olmadan hamile kalan varmı....

bide acayip iştahlıyım.....

olmadı kızlar:çok üzgünüm:düpedüz adet belirtisi çıktı bunlar..dün adet oldum..normalde adet tarihim 1 mayıstı ben 29 nisanda birden adet oldumkafamçokkarıştıçok şaşırdım..normalde ikl gün lekelenme şeklinde olurum..bu sefer bende iç çamaşırı felan kalmadı battı...korktum düşük felan ya da başka bişey diye...ama bugün kanama normale döndü..inşallah bu belirtiler sizlerde hamilelik belirtisi olarak çıkar Şeniztek şaşırdığım neden bu ay erken geldi fisfisfis:uhm:hiç böyle olmazdı..neyse hayırlısı..öptüm canlarııımm..Şeniz

X