- 3 Temmuz 2022
- 12
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi elifaslannnneerrrt
-
Anal ilişki daha korkunç değil mi yaTestte alamıyorum korkudan.
Bu yorumdan sonra konu sahibi beş tane daha aynı konuyu açar artık. birinde göğüs hassasiyetim yok der diğerinde basınca acıyor, birinde üzerime aktı diğerinde bilemiyorum aktı galiba ama çovuk akmadı diyor der.Olabilirsiniz..
Pardon ben konu açmak gibi değil de soru açıyorum gibi düşünüyordum. Yani herkese farklı sorular diye düşüyor diye düşünüyordum o nedenle çokça soru attım. Kusura bakmayınYeni üyesiniz o yüzden site kullanımını pek bilmiyorsunuz, lütfen aynı konuyu defalarca açmayın E elifaslannnneerrrt
Sorunuza cevap ise hamile değilsiniz.
Şuan aynı şeyi sorguladım. 1.5 sene vajinismus dönemim oldu. Onda bile zorlandım.Anal ilişki daha korkunç değil mi ya
Rica ederim sorun değil, yeni olduğunuz için siteyi nasıl kullanacağınızı bilmemeniz normalPardon ben konu açmak gibi değil de soru açıyorum gibi düşünüyordum. Yani herkese farklı sorular diye düşüyor diye düşünüyordum o nedenle çokça soru attım. Kusura bakmayın
Anal ilişki yaşamayı biliyorsun.30 haziranda regl olmalıydım 3 gün gecikti.
Hep göğüs ağrım olurdu günü gelmede şimdi yok denecek kadar az.
Beyaz akıntım var ara sıra
Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
Ve bundan iki hafta önce anal ilişki yaşadım içime boşaldı bulaştı mı bilmiyorum. Ama o bulaşmadığını söylüyor. Bu belirtir ne şimdi? Öyle kahverengi leke falan gelmedi. Yerleşme kanıymış galiba öyle bir şey yok. Testte alamıyorum korkudan. Yardımcı olur musunuz
Olacagi o tır tır tır...Anal ilişki yaşamayı biliyorsun.
İnternetten acta bak hamile nasil kalınır diye.
21 yaşında genç bir kadınsın yarın bir gün büyük abdestini tutamazsan şaşırma
Neye sinirlendiniz ki bu kadar? Ben platformun işleyişini bilmiyordum ve herkese farklı sorular düşüyor sandığım için bir çok çeşitini sordum. Kusura bakmayın.Bu yorumdan sonra konu sahibi beş tane daha aynı konuyu açar artık. birinde göğüs hassasiyetim yok der diğerinde basınca acıyor, birinde üzerime aktı diğerinde bilemiyorum aktı galiba ama çovuk akmadı diyor der.
Sen hala dur ahsjsjjsjs valla anal ilişki yaşayan bir kadın karafatma bile yiyebilirmiş gibi geliyor bana, Öyle korkusuz, cesur ve midesiz.Şuan aynı şeyi sorguladım. 1.5 sene vajinismus dönemim oldu. Onda bile zorlandım.
Millet bide anal ilişki yapıyor
Gerçekten iğrenç katılıyorum size.Sen hala dur ahsjsjjsjs valla anal ilişki yaşayan bir kadın karafatma bile yiyebilirmiş gibi geliyor bana, Öyle korkusuz, cesur ve midesiz.
Allah aşkına verdiği örneğe bakSen hala dur ahsjsjjsjs valla anal ilişki yaşayan bir kadın karafatma bile yiyebilirmiş gibi geliyor bana, Öyle korkusuz, cesur ve midesiz.
bagırsagından rahım ıcıne kaçak varsa olabılır bılemıycem. ama ordan yuze yuze hoplayıp ucup vajınaya ordan rahme ulasan sperme basarı odulu verılmelı. bereket tanrısı mubarek derız hep beraber. hangı belırtı? kafanda kura kura yasadıgın seylerı mı dıyosun belırtı dıye:) hay allah. üsütmüşsün bence ya cok acık kalmıs heryerın. ruzgar falan carpmıstır pencereden .30 haziranda regl olmalıydım 3 gün gecikti.
Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
Ve bundan iki hafta önce anal ilişki yaşadım içime boşaldı bulaştı mı bilmiyorum. Ama o bulaşmadığını söylüyor. Bu belirtir ne şimdi? Öyle kahverengi leke falan gelmedi. Yerleşme kanıymış galiba öyle bir şey yok. Testte alamıyorum korkudan. Yardımcı olur musunuz
30 haziranda regl olmalıydım 3 gün gecikti.
Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?