• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar hamile belirtileri mi. Yardımcı olun lütfen çok kötüyüm

elifaslannnneerrrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2022
12
-1
1
24
30 haziranda regl olmalıydım 3 gün gecikti.
Hep göğüs ağrım olurdu günü gelmede şimdi yok denecek kadar az.
Beyaz akıntım var ara sıra
Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
Ve bundan iki hafta önce anal ilişki yaşadım içime boşaldı bulaştı mı bilmiyorum. Ama o bulaşmadığını söylüyor. Bu belirtir ne şimdi? Öyle kahverengi leke falan gelmedi. Yerleşme kanıymış galiba öyle bir şey yok. Testte alamıyorum korkudan. Yardımcı olur musunuz

Aynı konuyu kaç kere yazacaksınız, bu dördüncüsüdür gördüğüm kim bilir daha kaç kere yazacaksınız. Hamile değilsiniz ilk konunuzda anlattık. Test almaya korkacağınıza kadar korunmayı bilin lütfen. Herkes istediği kişiyle ilişki yaşayabilir ama hem kendinizi hem de olası bir istenmeyen gebelikte onu da riske atacağınıza, bu kadar stres yapacağınıza korunun lütfen. İlişki yaşamaya gelince bir deli cesareti var ülkenin kızlarında ama iş sorumluluk almaya gelince test almaya bile korkuyorlar. Stres yapmışsınız adetiniz gecikmiş, adet olacağımız zaman da hormonlarımız belli oranda yükselir o yüzden her adet zamanı zaten bunlsrı hisseder yaşarız. Ben gebe kalmaya çalışırken 8 gün geciken adetlerim oldu. Stres olduğumuz için Normal bunlar yani. Sizin içiniz belliki tek bir kaset test ile de rahat etmez. Ailenize uzak bir hastaneden gidin kan testi yaptırın oradan belli olur hamile olup olmadığınız içiniz rahat eder.

Yeni üyesiniz o yüzden site kullanımını pek bilmiyorsunuz, lütfen aynı konuyu defalarca açmayın E elifaslannnneerrrt

Sorunuza cevap ise hamile değilsiniz.
Pardon ben konu açmak gibi değil de soru açıyorum gibi düşünüyordum. Yani herkese farklı sorular diye düşüyor diye düşünüyordum o nedenle çokça soru attım. Kusura bakmayın

Pardon ben konu açmak gibi değil de soru açıyorum gibi düşünüyordum. Yani herkese farklı sorular diye düşüyor diye düşünüyordum o nedenle çokça soru attım. Kusura bakmayın
Rica ederim sorun değil, yeni olduğunuz için siteyi nasıl kullanacağınızı bilmemeniz normal 😌

Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
Ve bundan iki hafta önce anal ilişki yaşadım içime boşaldı bulaştı mı bilmiyorum. Ama o bulaşmadığını söylüyor. Bu belirtir ne şimdi? Öyle kahverengi leke falan gelmedi. Yerleşme kanıymış galiba öyle bir şey yok. Testte alamıyorum korkudan. Yardımcı olur musunuz
Anal ilişki yaşamayı biliyorsun.
İnternetten acta bak nasıl hamile kalınır diye.
21 yaşında genç bir kadınsın yarın bir gün büyük abdestini tutamazsan şaşırma

Bu yorumdan sonra konu sahibi beş tane daha aynı konuyu açar artık. birinde göğüs hassasiyetim yok der diğerinde basınca acıyor, birinde üzerime aktı diğerinde bilemiyorum aktı galiba ama çovuk akmadı diyor der.
Neye sinirlendiniz ki bu kadar? Ben platformun işleyişini bilmiyordum ve herkese farklı sorular düşüyor sandığım için bir çok çeşitini sordum. Kusura bakmayın.

Şuan aynı şeyi sorguladım. 1.5 sene vajinismus dönemim oldu. Onda bile zorlandım.

Millet bide anal ilişki yapıyor :KK70: :KK70:
Sen hala dur ahsjsjjsjs valla anal ilişki yaşayan bir kadın karafatma bile yiyebilirmiş gibi geliyor bana, Öyle korkusuz, cesur ve midesiz. 🥺

Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor
bagırsagından rahım ıcıne kaçak varsa olabılır bılemıycem. ama ordan yuze yuze hoplayıp ucup vajınaya ordan rahme ulasan sperme basarı odulu verılmelı. bereket tanrısı mubarek derız hep beraber. hangı belırtı? kafanda kura kura yasadıgın seylerı mı dıyosun belırtı dıye:) hay allah. üsütmüşsün bence ya cok acık kalmıs heryerın. ruzgar falan carpmıstır pencereden . :confused: yalnız anusu zedelersen baya zor bı hayat senı bekler. dıkkat et:) erkekler aşka gelıp azcık sert davranabılıyor :) noldugunu sasarsın

Kasıklarım ağrıyoe gibi
Belim ağrıyor
Midem ağrıyor

😒

Back
X