Canım bunlar enfeksiyondan da oluyor bazen. Gününde adet olmazsan test yap tekrarMerhabalar
2.idrar yolu enfeksiyonu geçirdim fitil kullandım ve şuan 2 güne 1 ilacım var onu kullanıyorum fakat
Son 1 buçuk haftadır kasığım çok ağryor batmalar, kramp gibi oluyor bazen çok hafif kalıcı oluyor bu aralar çok ağryor bunun haricinde 3-4 defa mide bulantım oldu bazı yemeklerden içeceklerden tiksinme geldi çokta ümit etmek istemiyorum sonradan üzlümemek için test de yaptım ama
-negatif- çıktı
adetime daha 4-5 gün var (eğer günümde olursam)
Bunlar (kasık ağrısı)adet sancısı değil eminim çünkü adetime daha 1-2 hafta varken bu ağrılar başladı bende
İlaçmı böyle yaptı beni yoksa gebemiyim bilemiyorum.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Enfeksiyon tedavimi oldum geçti enfekyonnumCanım bunlar enfeksiyondan da oluyor bazen. Gününde adet olmazsan test yap tekrar
Birkaç gün daha bekle bakalımEnfeksiyon tedavimi oldum geçti enfekyonnum
Evet adetime 4-5 gün var gecikirse ne zaman yapmalıyım en iyi sonucu ne zaman verirBirkaç gün daha bekle bakalım
Ya adet gününde de yapabilirsin birkaç gün sonra da yapabilirsinEvet adetime 4-5 gün var gecikirse ne zaman yapmalıyım en iyi sonucu ne zaman verir
Ya şimdi benim adet geç oluyor ya o yüzden adetim 3-4 gün gecikince yapmayı düşünyorum. İnşallah hamileyimdir yaYa adet gününde de yapabilirsin birkaç gün sonra da yapabilirsin
İnşAllah canımYa şimdi benim adet geç oluyor ya o yüzden adetim 3-4 gün gecikince yapmayı düşünyorum. İnşallah hamileyimdir ya
İdrar yolu enfeksıyonundan bunlarMerhabalar
2.idrar yolu enfeksiyonu geçirdim fitil kullandım ve şuan 2 güne 1 ilacım var onu kullanıyorum fakat
Son 1 buçuk haftadır kasığım çok ağryor batmalar, kramp gibi oluyor bazen çok hafif kalıcı oluyor bu aralar çok ağryor bunun haricinde 3-4 defa mide bulantım oldu bazı yemeklerden içeceklerden tiksinme geldi çokta ümit etmek istemiyorum sonradan üzlümemek için test de yaptım ama
-negatif- çıktı
Bunlar (kasık ağrısı)adet sancısı değil eminim çünkü adetime daha 1-2 hafta varken bu ağrılar başladı bende
Anladımİdrar yolu enfeksıyonundan bunlar
Bende sık sık enfeksıyon gecırırdım . Hatta bendeki tek belırtısı idrara sık cıkmamdı agrı falan olmazdı . İbrahım saracoğlunun karnabahar kürünü yaptım karnabaharı kaynatıp suyunu ıctım 10 gun kdr o ay da hamıle kaldım canım . Sende de gectı sanıyorsun ama enfeksuyın devam edıyo olablırAnladım
Ama ilaç kullandım ya bu 2.enfeksiyonum ben bu ay hamile değilsem 3 gün var adet olmama eğer olursam soğan kürüne başlamayı düşünyorum, karnabahar değilde soğan kürü içsem yine kolay hamile kalabilirmiyimBende sık sık enfeksıyon gecırırdım . Hatta bendeki tek belırtısı idrara sık cıkmamdı agrı falan olmazdı . İbrahım saracoğlunun karnabahar kürünü yaptım karnabaharı kaynatıp suyunu ıctım 10 gun kdr o ay da hamıle kaldım canım . Sende de gectı sanıyorsun ama enfeksuyın devam edıyo olablır
Canım karnabahar kürü kronik idrar yolu iltihabi ıcın sogan kürü ise rahmi yumurtalıkları temızlemek ıcın . Şifa Allahtan rabbim hayırlı zamanda hayırlı bısekılde nasıp etsın .Ama ilaç kullandım ya bu 2.enfeksiyonum ben bu ay hamile değilsem 3 gün var adet olmama eğer olursam soğan kürüne başlamayı düşünyorum, karnabahar değilde soğan kürü içsem yine kolay hamile kalabilirmiyim
Acaba durumunuz nedir, hamile misiniz?Merhabalar
-negatif- çıktı
Dün Adet günümdü daha adet olmadım dün bi test yaptım negatifti gecikirse yine yapıcam hayırlısı bakalımAcaba durumunuz nedir, hamile misiniz?
Canım bende aynı durumdayım bugün adet günüm ama olmadım adet belirtisi olarakda neredeyse hiç bişi yok sadece çok hafif göğüs hassasiyeti var sağ ve bazen de sol kasığımda batma ve kramp gibi bişiler oluyor hafif hafif de mide bulantım var kısıtlama var diye de çıkamıyorum napıcam bilmiyorum senin noldu varmı bebişYa şimdi benim adet geç oluyor ya o yüzden adetim 3-4 gün gecikince yapmayı düşünyorum. İnşallah hamileyimdir ya
Yok malesef test yaptırmıştım negatif zaten test sonucu çıkana kdr da adet oldum şuan adetim biteli 5 gün olyorCanım bende aynı durumdayım bugün adet günüm ama olmadım adet belirtisi olarakda neredeyse hiç bişi yok sadece çok hafif göğüs hassasiyeti var sağ ve bazen de sol kasığımda batma ve kramp gibi bişiler oluyor hafif hafif de mide bulantım var kısıtlama var diye de çıkamıyorum napıcam bilmiyorum senin noldu varmı bebiş
Hayırlısı bidahaki aya inşallahYok malesef test yaptırmıştım negatif zaten test sonucu çıkana kdr da adet oldum şuan adetim biteli 5 gün olyor
İnşallah bakalım hayırlısıHayırlısı bidahaki aya inşallah
Dün kan verdim 1.20 çıktı adetim 2 gün gecikti anlamadımİnşallah bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?