• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar gebelik belirtisi mi adetten önce gebeliğini öğrenen varmı

petektek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar reglime 4 gün var bir hafta önce bazı değişik şeyler oldu bu kadar erken belirti verirmi bilmiyorum ama vajinam adet olacak gibi ağrıdı gün boyu ishal sayılmaz ama dışkım sulu oluyor belim ağrıyor bunlar gebelik belirtisi mi adetten önce öğrenen varmı ama bulantı falan yok sigaradan falan tiksinmiyorum ama bugün bulaşık Makinesini iki kez çalıştırdım mesela bulaşıklar kokuyo gibi geldi böyle durumlar yaşayan varmı

Ben varım.bugun öğrendim
Kızlar reglime 4 gün var bir hafta önce bazı değişik şeyler oldu bu kadar erken belirti verirmi bilmiyorum ama vajinam adet olacak gibi ağrıdı gün boyu ishal sayılmaz ama dışkım sulu oluyor belim ağrıyor bunlar gebelik belirtisi mi adetten önce öğrenen varmı ama bulantı falan yok sigaradan falan tiksinmiyorum ama bugün bulaşık Makinesini iki kez çalıştırdım mesela bulaşıklar kokuyo gibi geldi böyle durumlar yaşayan varmı
Yarın kan verip kesinlestiricm göğüs ağrılarım var benimde prodoctor erken gebelik testi al 6 gün önceye kadar sonuç veriyor ben onu yaptım ikinci çizgi gördüm

Göğüs ağrılarım var birde kasıklarım da batma
Benimde reglime 6 gün kaldı. Kaşıklarım çok nadir de olsa günde 2-3 kere batma yaşıyorum. Çok fazla akıntım olmaya başladı sıvı beyaz. Regl sancısı çekiyordum bi kaç gündür bugün geçti gibi. Düzenli olan biriyim kan versem çıkar mı sizce

Benimde reglime 6 gün kaldı. Kaşıklarım çok nadir de olsa günde 2-3 kere batma yaşıyorum. Çok fazla akıntım olmaya başladı sıvı beyaz. Regl sancısı çekiyordum bi kaç gündür bugün geçti gibi. Düzenli olan biriyim kan versem çıkar mı sizce
Önce test yap kuzum bak profilini early testi var yüzde 99 kesin sonuç veriyor 6 gün önceye kadar onu yap ona göre git

ben de regle 4 gün kala öğrendim hamileliğimi ama sizin bahsettiğiniz belirtiler regl belirtilerine de çok benziyor. bilemedim

Ben varım.bugun öğrendim
Hayırlı olsun sağ sağlım kucağına alırsın inşallah 🌸 nimo marka bir erken gebelik testiyle yaptım 10 dakka bekledim negatifti attım şimdi birde kaset test yaptım oda negatif ama kasigim fena ağrıyo nkrmalde adet doneminde böyle ağrım olmazdı böyle olan varmı acaba adetede 3-4 gün var yani olsa çıkardı heralde

Back
X