Doktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçtiSonuçlar belli oldu mu canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçtiSonuçlar belli oldu mu canım.
Bende sizin durumunuzdayım biraz, hamileymişim gibi hissediyorum, adet oldum ama sanki hamileyimDoktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçti![]()
Sonuç ne çıktı gebe misinBende sizin durumunuzdayım biraz, hamileymişim gibi hissediyorum, adet oldum ama sanki hamileyim![]()
Hamile kaldınız mı acabaHamile kalmak sanildigi gbi kolay dgil gerckten 2 aydir bn istiyorum olmuyo insallah bu ay hamile kalırım
Evet canimm hamileyimHamile kaldınız mı acaba
Oh çok sevindim gözünüz aydınEvet canimm hamileyimEki Görüntüle 2732354
Oh çok sevindim gözünüz aydındarısı başıma inşallaçh çok güzel hazırlanışsınız tepsiyi bayıldım
![]()
Amin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)Oh çok sevindim gözünüz aydındarısı başıma inşallah
İnşallah benimde 2.ayım denemede şuan regl im bakalım aralık bize ne gösterecekAmin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)
Kuzum esin keciboynuzu pekmezi icsin esin sabhlri inan bnde onun etkisi vrİnşallah benimde 2.ayım denemede şuan regl im bakalım aralık bize ne gösterecek![]()
Ölçüsü ne olacak söyleyeyim alsın da içsinKuzum esin keciboynuzu pekmezi icsin esin sabhlri inan bnde onun etkisi vr
Bir tatli kasigi her sabah ac karna aktardan alinÖlçüsü ne olacak söyleyeyim alsın da içsin![]()
Tamam teşekkür ediyorum çok sağolunBir tatli kasigi her sabah ac karna aktardan alin