Doktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçtiSonuçlar belli oldu mu canım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olurken belirtisiz hamilelik olabilir mi?
- Konu Sahibi Nil2020
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Bende sizin durumunuzdayım biraz, hamileymişim gibi hissediyorum, adet oldum ama sanki hamileyimDoktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçti
Sonuç ne çıktı gebe misinBende sizin durumunuzdayım biraz, hamileymişim gibi hissediyorum, adet oldum ama sanki hamileyim
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
Hamile kaldınız mı acabaHamile kalmak sanildigi gbi kolay dgil gerckten 2 aydir bn istiyorum olmuyo insallah bu ay hamile kalırım
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Evet canimm hamileyimHamile kaldınız mı acaba
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
Oh çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma inşallahEvet canimm hamileyimEki Görüntüle 2732354
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
Oh çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma inşallaçh çok güzel hazırlanışsınız tepsiyi bayıldım
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Amin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)Oh çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma inşallah
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
İnşallah benimde 2.ayım denemede şuan regl im bakalım aralık bize ne gösterecekAmin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Kuzum esin keciboynuzu pekmezi icsin esin sabhlri inan bnde onun etkisi vrİnşallah benimde 2.ayım denemede şuan regl im bakalım aralık bize ne gösterecek
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
Ölçüsü ne olacak söyleyeyim alsın da içsinKuzum esin keciboynuzu pekmezi icsin esin sabhlri inan bnde onun etkisi vr
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Bir tatli kasigi her sabah ac karna aktardan alinÖlçüsü ne olacak söyleyeyim alsın da içsin
- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
Tamam teşekkür ediyorum çok sağolunBir tatli kasigi her sabah ac karna aktardan alin