• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olurken belirtisiz hamilelik olabilir mi?

Sonuçlar belli oldu mu canım.
Doktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçti🙂

Doktora gıdemedım. Yıne vazgectım. Akıntı sonrası adetım geldı. Ona bagladım. Adetım 2 gun yogun surdu surmedı hemen bıttı leke leke devam edıyor. Hamıle oldugumu dusunmuyorum artık enfeksiyonumda geçti🙂
Bende sizin durumunuzdayım biraz, hamileymişim gibi hissediyorum, adet oldum ama sanki hamileyim😊

Hamile kaldınız mı acaba
Evet canimm hamileyim
IMG-20201201-WA0036.jpg

Oh çok sevindim gözünüz aydın 🥰 darısı başıma inşallah
Amin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)

Amin insallah allah kucagini boz birakmasin adet arilariyla ayni belirtiler bnim adet sancim vrdi test yaptim meraktan cikmiycandan emindim cikti yabi adet agrisi gbi belirtiler dikkat et :)
İnşallah benimde 2.ayım denemede şuan regl im bakalım aralık bize ne gösterecek ☺️

Back
X