• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bunlar diş degilse ne peki

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
arkadaslar bebegımın alt damagının sag tarafta 3 sol tarafda 2 tane dıse bezer bırsyler var
dıs olmadıgı kesın cunku damagın ustden cıkmıyor daha cok diş etinin alt tarafında
umarım anlatabılmısımdır
pekı bunlar dıs degılse ne olabılır boyle bısey yasayan oldumu
fisfisfis

canimiltihap olmasin o anlattıgın..bi doktora götür bence..bi arkadasimin başina geldi önemli bişey degil ama korkulacak bişey yok sen genede dr. götür cnm

bende de var o anlttığın fakat dr önemli değil bebeklerde oluyor diyor tekrar göstercem doğumdan beri var kızım 6.5 aylık

4 doktra gosterdım dun
ıkısı dıs hekımı
ıkısıde pediatri uzmanı
sonuclar
1.doktor onemsemedı gormedı bıle bahsettıgım noktacıkları :)) ama yınede onemlı bısey degıl o dedı kendılıınden kaybolur dedı
2.doktor mantar dedı pamukcuk gıbı bıseyden bahsttı kendılıgınden kaybolur dedı
3.doktor aft gıbı dedı ılac tarzı bısey yazdı (almadım) bır hafta bekle bakalım gececekmı gorelım dedı
4.doktor pamukcuk dedı
:))))
yanı kısacası kendılıgınden gecebılecek bısey
ınsallah oyledırr

Benim maymuncukumda da var onlardan. Elleyince sertçe ele de geliyor. Ben üzerinde durmuyorum. Varsın tek derdi bu olsun. Geçer zamanla.

Back