Nişan Bunlar da nişan için ellerimle hazırladığım magnetler kızlarr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Burdaki bayanlar çok marifetli, üretken İnşallah benimde nişanım olursa fikirlerin hepsini toplayıp yapıcam

Sağol canım, dediğin doğru burdaki bayanlar gerçekten bir harika :) Ben de tüm fikirlerimi burdan alıyorum zamanı geldikçe :)

Ben de başka bir karikatür istiyorum aslında.Ama onu nerden seçicem bilemedim.Sitede yok sanırım.Taslak hazırlayıp yollayacaklar bugün :) Çok sağol tatlın sayende bende ufak da olsa bir ayrıntı yapabilmiş oldum nişan günümde.

Ay canım gerçekten çok mutlu oldum ufak da olsa katkım olduğu için :) Şimdiden güle güle dağıt, Allah mutluluğunu bozmasın, inşallah herşey istediğin gibi olur :) Bir de internetten de kendi zevkine uygun karikatürler bulabilirsin, onlar senin istediğin gibi de çalışma yapıyorlar diye biliyorum :)

Canım zamanım az kalmıştı, internetten falan araştıramadım.Senin karikatürün aynısı oldu :) Bugün baskıya girdi bakalım yetişir herhalde. Katkın olmaz olur mu sayende tatlım.Sana nasıl teşekkür etsem azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…