Canım doğrudur o zaman yetiştirebilirler, benimkinde küçük bir yanlış anlaşılma olmuştu, ben başka bir karikatürü basmalarını istemiştim , onlar yanlış anlayıp başka birşey basmaya başlamışlardı, sonrasında hallettik ama zaman geçti tabi, ondan da gecikmiş olabilir benim siparişim canım, o zaman bir an önce sipariş ver çünkü gerçekten hoş oluyorlar :) :)
Ben de başka bir karikatür istiyorum aslında.Ama onu nerden seçicem bilemedim.Sitede yok sanırım.Taslak hazırlayıp yollayacaklar bugün :) Çok sağol tatlın sayende bende ufak da olsa bir ayrıntı yapabilmiş oldum nişan günümde.
Ben de başka bir karikatür istiyorum aslında.Ama onu nerden seçicem bilemedim.Sitede yok sanırım.Taslak hazırlayıp yollayacaklar bugün :) Çok sağol tatlın sayende bende ufak da olsa bir ayrıntı yapabilmiş oldum nişan günümde.
Ay canım gerçekten çok mutlu oldum ufak da olsa katkım olduğu için :) Şimdiden güle güle dağıt, Allah mutluluğunu bozmasın, inşallah herşey istediğin gibi olur :) Bir de internetten de kendi zevkine uygun karikatürler bulabilirsin, onlar senin istediğin gibi de çalışma yapıyorlar diye biliyorum :)
Canım zamanım az kalmıştı, internetten falan araştıramadım.Senin karikatürün aynısı oldu :) Bugün baskıya girdi bakalım yetişir herhalde. Katkın olmaz olur mu sayende tatlım.Sana nasıl teşekkür etsem azdır.