How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Bunlar da nişan için ellerimle hazırladığım magnetler kızlarr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Burdaki bayanlar çok marifetli, üretken İnşallah benimde nişanım olursa fikirlerin hepsini toplayıp yapıcam:1::1:

Sağol canım, dediğin doğru burdaki bayanlar gerçekten bir harika :) Ben de tüm fikirlerimi burdan alıyorum zamanı geldikçe :)

Canım doğrudur o zaman yetiştirebilirler, benimkinde küçük bir yanlış anlaşılma olmuştu, ben başka bir karikatürü basmalarını istemiştim , onlar yanlış anlayıp başka birşey basmaya başlamışlardı, sonrasında hallettik ama zaman geçti tabi, ondan da gecikmiş olabilir benim siparişim canım, o zaman bir an önce sipariş ver çünkü gerçekten hoş oluyorlar :) :)
Ben de başka bir karikatür istiyorum aslında.Ama onu nerden seçicem bilemedim.Sitede yok sanırım.Taslak hazırlayıp yollayacaklar bugün :) Çok sağol tatlın sayende bende ufak da olsa bir ayrıntı yapabilmiş oldum nişan günümde.

Ben de başka bir karikatür istiyorum aslında.Ama onu nerden seçicem bilemedim.Sitede yok sanırım.Taslak hazırlayıp yollayacaklar bugün :) Çok sağol tatlın sayende bende ufak da olsa bir ayrıntı yapabilmiş oldum nişan günümde.

Ay canım gerçekten çok mutlu oldum ufak da olsa katkım olduğu için :) Şimdiden güle güle dağıt, Allah mutluluğunu bozmasın, inşallah herşey istediğin gibi olur :) Bir de internetten de kendi zevkine uygun karikatürler bulabilirsin, onlar senin istediğin gibi de çalışma yapıyorlar diye biliyorum :)

Canım zamanım az kalmıştı, internetten falan araştıramadım.Senin karikatürün aynısı oldu :) Bugün baskıya girdi bakalım yetişir herhalde. Katkın olmaz olur mu sayende tatlım.Sana nasıl teşekkür etsem azdır.

merhaba bende kına için magnet yapmak istiyorum. sizce bu nasıl olur
upload_2015-5-4_13-34-34.png

Back