Eki Görüntüle 698123 Eki Görüntüle 698124
Nişanlık krizini hallettikten ve rahat bir nefes aldıktan sonra bunları da değerli yorumlarınıza açıyorum arkadaşlar :) Basım işini İstanbuldaki bir matbaada hallettikten sonra süslemesi kalmıştı geriye,heme hemen çoğunu hallettim, bu şekle getirdikten sonra da lila rengi zaflarla zarflıyorum, nişanda da bu renki zarfların içinde dağıtacağım inşallahh
canım konuyu açalı baya olmuş fakat yeni gördüm ve çok beğendim. ben de nişanım için hediyelik arayışındayım. ne kadara mal oldu acaba..
çok güzel anlatmışsın canım oldukça ucuza maletmişsin.. güle güle dağıt inşallahh.. çok beğendimm
Hayırlı olsun ellerine sağlık . Benimde nişanıma 1 ay kaldı. Bende çinili gibi çok minik mücevher kutusu tarzında kutular alıp pembe tül ve kurdale ile sarıp güzel bir sepette dağıtmayı planlıyorum yapınca resmini eklerim ins
ben de düşündüm açıkçası.Çok güzel olmuş.Yapsam mı ki bende?Hoş bir ayrıntı olabilir.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, gerçekten kalıcı ve hoş bir hatıra hem de biraz sabır ve yaratıcılıkla çok şirin oluyorlar :) Minik zarflarla daha da hoşuma gidiyor açıkçası :) Düğünde zaten nikah şekeri vs gibi ayrıntı mutlaka olacak ancak nişan için de bu tarz süprizler farkındalık yaratıyor misafirlerde... Düşünebilirsin hatta uygulayabilirsin canım
Canım zamanım az kaldı benim.Yetiştirebilir miyim o yüzden tereddütteyim15 haziran da olucak nişanımız hayırlısıyla.Magnetleri kaç günde teslim aldın?
cok olmuş ellerinize saglık peki o karikatur resmini matbaacıdanmı sectiniz yoksa siz biyerden bulup matbaacıya örnegini verip mi bastırtdınız
Aradım matbaayı.Bir hafta içerisinde teslim edebileceklerini söylediler.Sana neden 15 günde geldi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?