How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Bunlar da nişan için ellerimle hazırladığım magnetler kızlarr :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sedefm68

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
110
45
298
36
$Görüntü0284.jpg $Görüntü0281.jpg

Nişanlık krizini hallettikten ve rahat bir nefes aldıktan sonra bunları da değerli yorumlarınıza açıyorum arkadaşlar :) Basım işini İstanbuldaki bir matbaada hallettikten sonra süslemesi kalmıştı geriye,heme hemen çoğunu hallettim, bu şekle getirdikten sonra da lila rengi zaflarla zarflıyorum, nişanda da bu renki zarfların içinde dağıtacağım inşallahh :21::21:

Eki Görüntüle 698123 Eki Görüntüle 698124

Nişanlık krizini hallettikten ve rahat bir nefes aldıktan sonra bunları da değerli yorumlarınıza açıyorum arkadaşlar :) Basım işini İstanbuldaki bir matbaada hallettikten sonra süslemesi kalmıştı geriye,heme hemen çoğunu hallettim, bu şekle getirdikten sonra da lila rengi zaflarla zarflıyorum, nişanda da bu renki zarfların içinde dağıtacağım inşallahh :21::21:

Canimm çok cici yaa :) mutlulukla dağıt inşallah... Bende eylülcuyum bakalım kurabiye dağıtmayı düşünüyorum...

canım konuyu açalı baya olmuş fakat yeni gördüm ve çok beğendim. ben de nişanım için hediyelik arayışındayım. ne kadara mal oldu acaba..

canım konuyu açalı baya olmuş fakat yeni gördüm ve çok beğendim. ben de nişanım için hediyelik arayışındayım. ne kadara mal oldu acaba..

Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim. Magnetleri dediğim gibi istanbuldaki bir matbaaya bastırdım 1000 tanesinin fiyatı 75 TL, boncukları 10 TL ancak tuttu, kurdelelere de yaklaşık 20 TL verdim, ve de son olarak küçük lila rengi zarf aldım bunları zarflarda dağıtmak için,resmini de ekleyeyim birazdan, bu zarflara da 1000 tanesine 40 TL verdim yani toplamda 150 TL gibi bir rakama halletmiş oldum, görenler de oluyor etrafımda çok yakınlarım mesela, herkesin hoşuna gitti bu zamana dek,inşallah nişanda da beğenilir :)

Eklentiler

• $pr_01_250_max.jpg
    $pr_01_250_max.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 656
çok güzel anlatmışsın canım oldukça ucuza maletmişsin.. güle güle dağıt inşallahh.. çok beğendimm

Hayırlı olsun ellerine sağlık . Benimde nişanıma 1 ay kaldı. Bende çinili gibi çok minik mücevher kutusu tarzında kutular alıp pembe tül ve kurdale ile sarıp güzel bir sepette dağıtmayı planlıyorum yapınca resmini eklerim ins:6::6::6:

Hayırlı olsun ellerine sağlık . Benimde nişanıma 1 ay kaldı. Bende çinili gibi çok minik mücevher kutusu tarzında kutular alıp pembe tül ve kurdale ile sarıp güzel bir sepette dağıtmayı planlıyorum yapınca resmini eklerim ins:6::6::6:

Canım sana da kolay gelsin öyleyse şimdiden hayırlı olsun :) Yaptıkça ressim ekle, merakla bekliyoruzz :9:

ben de düşündüm açıkçası.Çok güzel olmuş.Yapsam mı ki bende?Hoş bir ayrıntı olabilir.

ben de düşündüm açıkçası.Çok güzel olmuş.Yapsam mı ki bende?Hoş bir ayrıntı olabilir.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, gerçekten kalıcı ve hoş bir hatıra hem de biraz sabır ve yaratıcılıkla çok şirin oluyorlar :) Minik zarflarla daha da hoşuma gidiyor açıkçası :) Düğünde zaten nikah şekeri vs gibi ayrıntı mutlaka olacak ancak nişan için de bu tarz süprizler farkındalık yaratıyor misafirlerde... Düşünebilirsin hatta uygulayabilirsin canım :16:

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, gerçekten kalıcı ve hoş bir hatıra hem de biraz sabır ve yaratıcılıkla çok şirin oluyorlar :) Minik zarflarla daha da hoşuma gidiyor açıkçası :) Düğünde zaten nikah şekeri vs gibi ayrıntı mutlaka olacak ancak nişan için de bu tarz süprizler farkındalık yaratıyor misafirlerde... Düşünebilirsin hatta uygulayabilirsin canım :16:

Canım zamanım az kaldı benim.Yetiştirebilir miyim o yüzden tereddütteyim :( 15 haziran da olucak nişanımız hayırlısıyla.Magnetleri kaç günde teslim aldın?

Canım zamanım az kaldı benim.Yetiştirebilir miyim o yüzden tereddütteyim :( 15 haziran da olucak nişanımız hayırlısıyla.Magnetleri kaç günde teslim aldın?

Canım nişana yetiştiremezsin o zaman :( Çünkü 15 günde ancak teslim aldım ben, ama sıkıntı etme kendine, düğünde düşünürsün olmazsa, hem bol bol vaktin olur o zamana :)

cok olmuş ellerinize saglık peki o karikatur resmini matbaacıdanmı sectiniz yoksa siz biyerden bulup matbaacıya örnegini verip mi bastırtdınız :3:

cok olmuş ellerinize saglık peki o karikatur resmini matbaacıdanmı sectiniz yoksa siz biyerden bulup matbaacıya örnegini verip mi bastırtdınız :3:

teşekkkür ederim canım, karikatürü matbaadaki hazır çalışmalardan seçtim ama kendi tasarımım varsa onu da basabileceklerini söylemişlerdi bana :)

Of ben de istiyorum bunlardan.Yarın telefonla arayıp görüşücem matbaayla.Belki yetiştirebilirler :(

Aradım matbaayı.Bir hafta içerisinde teslim edebileceklerini söylediler.Sana neden 15 günde geldi ki?

Elinize sağlık çok güzel olmuş.Burdaki bayanlar çok marifetli, üretken İnşallah benimde nişanım olursa fikirlerin hepsini toplayıp yapıcam:1::1:

Aradım matbaayı.Bir hafta içerisinde teslim edebileceklerini söylediler.Sana neden 15 günde geldi ki?

Canım doğrudur o zaman yetiştirebilirler, benimkinde küçük bir yanlış anlaşılma olmuştu, ben başka bir karikatürü basmalarını istemiştim , onlar yanlış anlayıp başka birşey basmaya başlamışlardı, sonrasında hallettik ama zaman geçti tabi, ondan da gecikmiş olabilir benim siparişim canım, o zaman bir an önce sipariş ver çünkü gerçekten hoş oluyorlar :) :)

Back