Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı naSip etsin inşl..zemuszemus
çok güzelmiş cicileri valla şimdiki bebişlerimiz şanslı çok şükür opuyorumnanaktan
amA canım sana bi tavsiyem olucak,hastane setini bebetto dan almışsın gördüğüm kadarıyla güle güle kullansın bebişin ama ben bebetto hiç tavsiye etmiyorum ya ..:umursamaz:
bende aldım bebettonun setini ama hiç memnun kalmadım açıkcası..:umursamaz:
çok çabuk deforme oldu ne bilim battaniyesi tüylendi penye olmaSasına rağmen,rengi soldu şelki falan çabuk bozuldu anlıyacağın..
ama tabi yine sen bilirsin ben verilen o paraya acıyom yazık öle ucuz bişeyde değil..kaydirigubbakcemile5
çok güzelmiş prensesin cicileri, allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...
gerçekten çok tatlılar,allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize
hepsi çok guzel canım allah gule gule kullanmayı nasıp etsın![]()
rabbim bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı naSip etsin inşl..zemuszemus
çok güzelmiş cicileri valla şimdiki bebişlerimiz şanslı çok şükür opuyorumnanaktan
amA canım sana bi tavsiyem olucak,hastane setini bebetto dan almışsın gördüğüm kadarıyla güle güle kullansın bebişin ama ben bebetto hiç tavsiye etmiyorum ya ..:umursamaz:
bende aldım bebettonun setini ama hiç memnun kalmadım açıkcası..:umursamaz:
çok çabuk deforme oldu ne bilim battaniyesi tüylendi penye olmaSasına rağmen,rengi soldu şelki falan çabuk bozuldu anlıyacağın..
ama tabi yine sen bilirsin ben verilen o paraya acıyom yazık öle ucuz bişeyde değil..kaydirigubbakcemile5