Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlar da benim:))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

crnugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
177
8
48
Manisa
kızlar benimde 40 gün sonra düğünüm var mobilyalar tamamdır buyrun :)

burası salonn..

Eki Görüntüle 435710 $Gozde-20x40-Lale-Camli-Tasli-Modern-Avize__46283519_0.webp$esprit-home-kremrengi-ekru-Tufting-Halı.webp$evgor_mobilya_inci_yemek_odasi_5110.webp

bu koltukların tamamen vizon rengini seçtim kırlentleri de pudra pembe olucak tebiki fon perdelerde pembe:)
$dogal-tas-duvar-2282.webp$B28285357-1.webpEki Görüntüle 435716

Eki Görüntüle 435719 Eki Görüntüle 435718 $Kelebek-40-lik-Modern-Sarkit-Ahsapli-Avize__39991981_0.webp$FB,1414,10,prizma-micropost-ship-krem-150200-paspas-paspas-klozet-takimi-prizma.webp

Rabbim inşallah hayırlı, güzel kılar yuvanızı.Eşyaların da çok güzelmiş maşşallah:)

çok güzel canım ya koltukların çok şık özellikle pembe ile kombin etmen kaliteli bir seçim olmuş

çok güzeller cnm:):nazar:

Allah hayırlı uğurlu etsin mutlu mesut kullan inş hepsini :16:

Allah huzurla ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım...

çok güzeller cnm:):nazar:

Allah hayırlı uğurlu etsin mutlu mesut kullan inş hepsini :16:

hepsi birbirinden güzelll yatak odanda beyaz olaymış ya :)

çok teşekkür ederimmm ::) yatak odam beyaz olsun istemedim çünkü biz gömme dolap yaptırmıştık ahşap rengi uyum sağlamaz die aynı renkte bi yatak odası tercih ettim :)

ben de eşyalarına grçekten bayıldımmmmmmmmmm ya benim seneye olacak düğünüm kayınvalidem bana klasik salon takımı alma çok kullanışsız diyor ama ben de klasik takımları daha çok beğeniyorum

kızlar benimde 40 gün sonra düğünüm var mobilyalar tamamdır buyrun :)

burası salonn..

Eki Görüntüle 435710 Eki Görüntüle 435711 Eki Görüntüle 435712 Eki Görüntüle 435713

bu koltukların tamamen vizon rengini seçtim kırlentleri de pudra pembe olucak tebiki fon perdelerde pembe:)
Eki Görüntüle 435714 Eki Görüntüle 435715 Eki Görüntüle 435716

Eki Görüntüle 435719 Eki Görüntüle 435718 Eki Görüntüle 435717 Eki Görüntüle 435720
merhaba koltuk takımınızı saloni den mi aldınız? aynısını beğenmiştim ben de nasıl emmnun kaldınız mı? bir de nasıl bir kumaş seçtiniz acaba?

merhaba koltuk takımınızı saloni den mi aldınız? aynısını beğenmiştim ben de nasıl emmnun kaldınız mı? bir de nasıl bir kumaş seçtiniz acaba?
merhaba canım evet saloniden aldım orjinal kumaşının vizon rengini seçtim şuan üzerinde oturuyorum ve çok memnunum:D çok rahat bi takım kesinlikle tavsiye ederim

merhaba canım evet saloniden aldım orjinal kumaşının vizon rengini seçtim şuan üzerinde oturuyorum ve çok memnunum:D çok rahat bi takım kesinlikle tavsiye ederim
hımm yatak da oluyor sanırım üçlüsü ben de böyle sade bir takım almayı planlıyorum sanırım renkli minderlerle hoş duracak diye düşünüyorum..

Hayirli olsun çok güzel aldiklarin...güle güle kullan insallah:).Bende nisanliyim tatlım ya mobilya bakiyoruz kac gündür kaca aldiniz mobilyaları . Alırken nelere dikkat ettiniz cevap verirsen sevinirim:)

canım herşeyini çok beğendim..benim hayalimde o koltukların gül kurusu lila arası bi rengi..özellikle kelebekli avizene bayıldım..Rabbim hayırlı huzurlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah..

Back
X