Bunlar da benim yaptm el ileri

img3569oj1ef4.jpg

yatak örtüsüne bayıldımm..hazır sandım ilk görünce..ellerine sglıkk

77182883es3.jpg

bu ortü benim ilk kurdele işim zor işten başlamıştım bundan oda takımı yaptım

gllerfb2.jpg

aşkolsun ziyaret edenler yorum yapmadan gidiyorsunuz..düşüncelerinizi yazında bağenip beğenmediğinizi anlayayım

hayatım .. yaptıkların mükemmel.. bayıldım .. emeğine sağlık... süper görünüyorlar.. güle güle kullan..

ellerinize sağlık çok güzel ve şık olmuşlar özellikle yatak örtüsüne bayıldımm .Kendime işlemek istiyorum bende ama bir türlü kumaşına karar veremedim.yıkamaya hangi tip kumaş uygundur? siz ne kulandınız ? ütü istemeyen kumaş türü olsa daha mı kulanışlı olur? fikir verirseniz sevinirim şimdiden tşk lerr

yatak örtüsünün yakından bir kaç poz resmini eklerseniz sevinirim : )

ellerinize sağlık çok güzel ve şık olmuşlar özellikle yatak örtüsüne bayıldımm .Kendime işlemek istiyorum bende ama bir türlü kumaşına karar veremedim.yıkamaya hangi tip kumaş uygundur? siz ne kulandınız ? ütü istemeyen kumaş türü olsa daha mı kulanışlı olur? fikir verirseniz sevinirim şimdiden tşk lerr

merhaba beğenmenize sevindim..ben kumaş olarak bizim buraya ait (yanlış bilmiyorsam)dokuma bir kumaş kullandım..ihram diyorlar yünü ip yapıp dokuttuk..kenarlarınada iyi dokuma dastar adını verdikleri bir kumaşla yaptık..bir tane daha yapacaktım desenini falaln bulmuştum ama burası küçük bir yer olduğu için kumaşını bulamadım..adını unuttum ama şimdi o parlak bir kumaştı......

çok teşekürler saolunn,sanırım dediğiniz kumaşları burda bulmam zor olur ,yanlış anlamadıysam pamuklu kumaş üzerine işlemişsiniz bu sizin açınızdan zor olmadımı ?(yıkama, ütüleme )

çok teşekürler saolunn,sanırım dediğiniz kumaşları burda bulmam zor olur ,yanlış anlamadıysam pamuklu kumaş üzerine işlemişsiniz bu sizin açınızdan zor olmadımı ?(yıkama, ütüleme )

evet sanırım her yerde olnayan yöresel bir kumaş..işlerken çok zorlandım kıllı bir kumaş bana alerji yaptı ilk önce ama sonra alıştım alışmak zorundaydım çünkü yapraklarını hep elimde işledim ama emeğime değdini düşünüyorum...ben bunu kursta yaptım ben yapmaya başlayıncaya kadar kimse cesaret edip yapamıyordu sonra hepisi yaptı...daha kullanmadım yıkamasının zorluğunu bilmiyorum ama ütüsü kolay oluyor zaten biraz kırışık bir kumaş özellik olarak çokta ütü istemiyor

hımmmm bilgiler için tşkler, iyi günlerde kulanın emeğinize sağlık :KK66:

X