Bunlar da benim sakalı ipten banyo paspaslarım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba,öncelikle teşekkürler paylaşımın için.ben iki soru sormak istiyorum,birincisi ördüğünüz paspasların(oturma odasındakinden bahsediyorum) çapı kaç cm,ikincisi ben daha büyük bir paspas yapmak istiyorum,siz 45 ilmekle başlamışsınız ve 5 er ilmek çıkarmışsınız,mesela ben 90 ilmekle başlasam 10 ar ilmekmi azaltıcam yoksa yine 5 er ilmek mi,yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler..

yok canım 90 da yapsaan farketez 5er ilmek yapılması lazım ..seninki bayağı büyük olucak a.s amaa çok şık duruyoo..benim görümcem yaptı girişe holdaa okadar güzel duruyokii,kapıyı açtımı herkez yere bakıyookaydirigubbakcemile3..bişey kafana takılırsa hemen sor.çünkü ben nekadarda anlatsam belki anlaşılmamıştır ..şimdiden kolay gelsiiin..

ayrıca beğenen bütün arkadaşlarada çok teşekür ederiiiim.sağoluun:asigim:

teşekkür ederim canım ama senin paspasın çapının kaç cm olduğunu da yazarsan çok sevinirim..

bu arada nasıl yapıldığını önce pek anlamadım,elimdeki bir iple anlattığın gibi deneyince anladım diyebilirim.o sonlardaki beş ilmeği sıraya başladığımda örmeden boş şişe aldım,ama önceki sırada o ilmekleri ördüğüm için ip sıranın sonunda kaldığı için ipi atlatmak zorunda kalmıştım,sanırım o beş ilmeği önceki sırada da örmüyorsun ipin istediğin yerde kalması için yani ip atlamaması için,bilmem anlatabildim mi?

:))))) tamam iştee anlattığın gibiii..ya diyorumtya çook kolay sadece anlatırken zorlandığın için karşıdaki kişidee anlamıyoo malesef..hadi kolay gelsiin sanaaa:))ha bu ara ne renk yapıyosuun ???

ayy bunllar çok şık gerçekten emeğine ellerine sağlık cnmm paylaşım için teşekkürlerr

teşekür ederiiim ceylaan sağoooll:)))beğendiğine çok sevindiiiimm..

çok beğendim canım ellerine sağlık deniycem inşallah becerebilirim çok iyi anladığım söylenemez gerçiiii-tatlicadiarzu-

bende küçük kareler yaptım mavinin her tonunda ve birbirlerine ekledim tığla harika oldu üşenmezsem bi ara çeker koyarım resimlerini:teytey:

çok guzel olmuşlar emegıne sağlık canım

teşekürederim kızlaaaar sağoluun.beğendiğinize sevindiiiimm:)))

seni hamaratlı seni çok güzel olmuş ellerine sağlık

derya baykal görmesın... hemen çıkarır senı ekrana. super olmuş valla 40 yıl duşunsem aklıma gelmezdı

seni hamaratlı seni çok güzel olmuş ellerine sağlık

derya baykal görmesın... hemen çıkarır senı ekrana. super olmuş valla 40 yıl duşunsem aklıma gelmezdı

kızlaaar beni şımartıyosunuz :asigim: KEDERSİZİİİM CANIM DOSTUM SAĞOL beğendiğine çok sevindiim..gördünmü bak ben bebişi unutmak için nelerle uğraşıyoruum..şimdide de olmayan bebişime çok güzel bir battaniye yapıyoruum süper bişey ..bu topikte bir numara olacaak..sanada örüp göndericem:1hug: yani yeğenimeee sen hemen üstüne alınmaa:emir_bebek: yaramazımaa, nazlımaaa:ecrin_bebek::emir_bebek:..

gulkurusuu canım sağol yorumun çok güzeel,bende bayılırım valla deryaya sürekli izliyorum ama ben okadar hamarat değilim sağolsun görümcem bieşyler öğretemey çalışıyo onun da dediğine göre BOYNUZ KULAĞI GEÇERMİŞ..
Tekrar TEŞEKÜRLER..a.s.

kızlaaar beni şımartıyosunuz KEDERSİZİİİM CANIM DOSTUM SAĞOL beğendiğine çok sevindiim..gördünmü bak ben bebişi unutmak için nelerle uğraşıyoruum..şimdide de olmayan bebişime çok güzel bir battaniye yapıyoruum süper bişey ..bu topikte bir numara olacaak..sanada örüp göndericem yani yeğenimeee sen hemen üstüne alınmaa yaramazımaa, nazlımaaa..

canım benim iyi yapıyosun ...olmayan bebeğime değilde olacak bebeğime yapıyorum desen daha iyi olur en kısa zamanda rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ...tabikide yapacaksın teyzesi yeğenin değilmi yapmazsan küserim zaten, canım benim şaka bir yana düşünmen bile beni çok mutlu etti teşekkür edriz olacak bebeğimin teyzesi teşekkür ederiz:)))

canım bende başladım bakalım inşallah güzel olacak.anlattığını anlamadım kaç kere yaptım söktüm deneme ipiylekaydirigubbakcemile3
en sonunda öre söke çıkarttım:smiley-cool:

çok zevkli gerçekten örmesi ve de harika oluyor ...
bende banyoma turkuaz mavi iki tane yapıcam senin oturma odana bayıldım zaten renk uyumu sadelik harika çok zevklisin canım Şeniz

Rabbim sana veeee tümmmm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı evlatlar nasib etsin en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

canım bende başladım bakalım inşallah güzel olacak.anlattığını anlamadım kaç kere yaptım söktüm deneme ipiylekaydirigubbakcemile3
en sonunda öre söke çıkarttım:smiley-cool:

çok zevkli gerçekten örmesi ve de harika oluyor ...
bende banyoma turkuaz mavi iki tane yapıcam senin oturma odana bayıldım zaten renk uyumu sadelik harika çok zevklisin canım Şeniz

Rabbim sana veeee tümmmm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı evlatlar nasib etsin en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

:1hug:çok teşekür ederiiiiiiiiiiim sağol allah razı olsun güzel dileklerin içiin..a.s.
başladığına sevindiim,bak gördünmü çok kaolay dimiii.bundan sonra bana soranlara sana önlendiricem sen anlatırsın artıık..yerimseniben.
odamıda beğenmişsiiin :asigim:çok sağool o senin güzelliğiin:1hug:

varya bu ipten perde yaptık hemde bayrak kırmızısıııı,süper olduu bi takılsın hemen resimlerini koyucaam acayiip güzel oldu böyle kırmızı kırmızıı canlı canlı olduuu.yanlarda taşlar koyduk üstüne 4 pamak düz örgü ördük ..varya kadifelik fon gibi duruyoo gören herkez hayran olduuu...resmini çekecem mutlakaayerimseniben

kızlaaar beni şımartıyosunuz KEDERSİZİİİM CANIM DOSTUM SAĞOL beğendiğine çok sevindiim..gördünmü bak ben bebişi unutmak için nelerle uğraşıyoruum..şimdide de olmayan bebişime çok güzel bir battaniye yapıyoruum süper bişey ..bu topikte bir numara olacaak..sanada örüp göndericem yani yeğenimeee sen hemen üstüne alınmaa yaramazımaa, nazlımaaa..

canım benim iyi yapıyosun ...olmayan bebeğime değilde olacak bebeğime yapıyorum desen daha iyi olur en kısa zamanda rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ...tabikide yapacaksın teyzesi yeğenin değilmi yapmazsan küserim zaten, canım benim şaka bir yana düşünmen bile beni çok mutlu etti teşekkür edriz olacak bebeğimin teyzesi teşekkür ederiz:)))

oooy teyzesiiii kurban olsuun onaaaa:asigim: sağol canım arkadaşım BAL SÖZLÜM ..sen bi doğur yapmayan böyle olsun:CüvCüv: ..şaka şaka valla yapıcaam sööözz hele gelsin o küçük sıpalarımız..hihoyyyt

:1hug:çok teşekür ederiiiiiiiiiiim sağol allah razı olsun güzel dileklerin içiin..a.s.
başladığına sevindiim,bak gördünmü çok kaolay dimiii.bundan sonra bana soranlara sana önlendiricem sen anlatırsın artıık..yerimseniben.
odamıda beğenmişsiiin :asigim:çok sağool o senin güzelliğiin:1hug:

varya bu ipten perde yaptık hemde bayrak kırmızısıııı,süper olduu bi takılsın hemen resimlerini koyucaam acayiip güzel oldu böyle kırmızı kırmızıı canlı canlı olduuu.yanlarda taşlar koyduk üstüne 4 pamak düz örgü ördük ..varya kadifelik fon gibi duruyoo gören herkez hayran olduuu...resmini çekecem mutlakaayerimseniben

çek bekliyorum canım merakla eminim çok güzel olmuştur banada gelen bayılıyor tülümeee:asigim:

o banyo paspaslarını yerim ben seninnnnn süper olmuş yawww ellerine sağlık canım iyi günlerde kullan

Back
X