• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Bunlar da benim mobilyalarım

koltuk takiminin aynilarindan satioardum kimse memnun kalmamisti bende magzada gordukce zaten usanmistim kulanlisli diile be canim :S

koltuk takiminin aynilarindan satioardum kimse memnun kalmamisti bende magzada gordukce zaten usanmistim kulanlisli diile be canim :S

neden memnun kalmamışlardı ki.
ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum onlar kullanmasını bılmıyodur belkide kaydirigubbakcemile2 çok rahat ve kullanışlı teklilerde açılıyo çok kullanışlı bence

ayy ben o koltukları çok beğeniyorumm almayı düşünüyodum arkadaşımda var kırmızısı o aldığı için ben alamam artık :(( kopya gibi olmaz kaydirigubbakcemile4

ayy ben o koltukları çok beğeniyorumm almayı düşünüyodum arkadaşımda var kırmızısı o aldığı için ben alamam artık :(( kopya gibi olmaz kaydirigubbakcemile4

olsun cnm sende farklı rengini alırsın .
benden sonra çevremden bikaç kişi aldı. farklı renklerinden. ben hiç benden gördülerde aldılar demedim dahada sevindim..demekki beyenmişler almışlar dedim :hulya:

canımmm koltuklardan memnun musun gerçektenn? ben de bunların kırmızı siyahlısına bayılıyorum ama benimki "abimlerde var, hiç rahat değilmiş bunlar, hiç kullanamıyolamış" diyoo.

Back
X