Eveeet, kusura bakmayın biraz beklettim,yazıma devam edeyim tekrar. Fotoğraftakileri sırayla ne olduklarını ve yorumlarını yazıyorum...
Estee Lauder Pure Props Lip gloss : Fiyatını hatırlamıyorum. Dutty free'den aldım sanıyorum.
Normalde lip gloss'ları (yani dudak parlatıcılarını) hiç sevmem.En hafif bir rüzgarda dudağıma yapışan saçlardan nefret ederim. Sırf ıslak görüntü olsun diye yapış yapış varlığını belli eden rujları sevmiyorum.
Bu ürün yapış yapış yapmıyor dudakları.Tek artısı bu.Sık kullanmıyorum lip gloss sevmediğim için,ama diğer parlatıcılara göre son derece başarılı. (Bu arada başka bir benefit marka parlatıcım var,bir ara onunda fotoğrafını çekip yorumlarım)
Yani parlatıcı kullanmayı seviyor ama yapışkanlığından veya dudakta ağır durmasından şikayetçiyseniz,bu ürün sizin şikayetlerinizi ortadan kaldırabilir
Lancome göz kalemi: fiyat: 42 TL Gerçi ben indirimden almıştım.
Özellikle Melly için gelsin bu
Beğenerek kullandığım ve alerji yapmayan favori göz kalemim bu. Daha önceden de söylediğim gibi,ben göz kalemini hijyen ve sağlık açısından göz içine kullanmıyorum. Nikahımda bile sürdürtmedim
O yüzden göz içi kullanım hakkında yorum yapamayacağım.Fakat kolay kolay akmayan, bozulmayan,rengi çıksın diye kalemi bastırmaya gerek duymadan kullanabileceğiniz bir ürün. Hakkını veriyor yani fazlasıyla
Clinique All About Eyes Concealer Fiyat:sanıyorum 65 TL
Bu ürünü çok çok övüyorlar ama ben binbir hayalle aldığım bu üründen hiç memnun kalmadım.
Ürünün kapatıcılığına diyecek birşey yok; son derece başarılı. Ama ağır bir ürün.Ya da benim cildime ağır geldi,bilemiyorum.
Aslında bu ürün göz çevresini sıkılaştırmasının yanı sıra;ciddi koyu mor halkalarınız ya da kırışıklığınız varsa ciddi bir kapatıcılık sağlamayı vaadediyor. Ama dediğim gibi, ürünün yapısı bana çok ağır geldi. Bu biraz cilt tipine göre değişiyor sanıyorum. Hatta doğru düzgün kullanmadım bile,sadece 3 kez kullandım.Öylece duruyor çantamda...
Lancome Poudre Major; sevdiğim bir transparan pudra. Özellikle diyelim ki;temelde güzel bir makyaj yaptınız sabitlenmesini istiyorsunuz,ya da makyaj yapalı biraz zaman geçti,makyajınızın daha toparlanmasını ve daha taze görünmesini istiyorsunuz. İşte bu konuda oldukça başarılı bir pudra :)
Bir kere kesinlikle havada kalmıyor yüze sürülünce.Toz olması biraz dezavantaj,kullanım açısından zorluk sağlıyor.Tabi bu benim kişisel eleştirim,yoksa ürün son derece başarılı
Özellikle cildinizin yağlı olduğu dönemde ya da fontödenin parlak değilde daha mat görünmesini istediğinizde bu ürün hızır gibi yetişiyor imdadınıza :21 Hatta biraz yumuşaklık katıyor sanki cilde.
Ama herhangi kaliteli bir markanın transparan pudrasıda bu işi görür.
Sephora French Manicure Fiyat:İndirimde 8 Tl idi :)
Şu ana kadar en pratik,en başarılı,en güzel tırnak ürünü diye bilirim. Bildiğiniz french manikürünü home style tarzında yapıyorsunuz
Önce şeffaf olan tarafını tırnağınıza sürüyorsunuz.Bu bildiğiniz tırnak cilaları gibi değil;hafif yağımsı gibi bir yapısı var. Daha sonra normal oje kısmını üstüne sürüyorsunuz. Sonuç; gayet naturel,bakımlı,french manikürü yapılmış gibi eller
Açıkcası bu ürünü aldıktan sonra neredeyse diğer ojelerimi kullanmıyorum bile.Hem ürün kullanışlı,hem renk kullanışlı.
İki rengi vardı sanıyorum; çok açık pudra pembesi ve de kemik rengi olanı vardı. Ben kemik renginden olanını aldım.Son derece beğeniyorum;tavsiye ederim...
Şimdilik bu kadar; yeni paylaşımlarımı ancak haftaya yapabilirim.İşlerim dolayısıyla 1 hafta boyunca nete giremeyebilirim.Döndüğümde kaldığımız yerden devam ederiz
Sorularınız olursa,ben yine buradayım :121: