- Konu Sahibi pernicketygirl
Modeli nete yazıyorsun çıkıyor da bazıları.olmuyor tabi mesela.ben pike takımının falan bulamadım nette resmini.. günlük yatak örtüsününkini de bulamadımfoto.larını çekmeye üşeniyorum :)))![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Modeli nete yazıyorsun çıkıyor da bazıları.olmuyor tabi mesela.ben pike takımının falan bulamadım nette resmini.. günlük yatak örtüsününkini de bulamadımfoto.larını çekmeye üşeniyorum :)))![]()
![]()
Modeli nete yazıyorsun çıkıyor da bazıları.olmuyor tabi mesela.ben pike takımının falan bulamadım nette resmini.. günlük yatak örtüsününkini de bulamadım
tamamlaniro inşallah canımewt bazıları çıkmıyordur bende çok eksik var da daha:)
oy kuzum sağol canım Mügemmmhümüm öncelikle topiciğin hayırlı olsun
herşeyin çok güzel Allah mutlulukla, huzurla, aşkla kullanmayı nasip etsin canım![]()
teşekkür ederim çok sağolunbir ömur mutlulukla kullanman dılegıyle :)))
valla hepsi birbirinden güzel mutlu günlerde kullan inşallah![]()
canım çeyizlerinin hepsi birbirinden şık ve kaliteli gözüküyorlar bayıldım güle güle aşkla kullan inş.
Hepsi çok güzel ve özenle seçilmiş iyi günlerde kullanın![]()
mutlulukla kullan ceyizlerini:) ben aldigin herseyi ayri ayri cok begendim:) dugune az kalmis aldiklarina bakilinca:))
Güle güle kullanın..
Hepsi çok güzeller.
![]()
hümmmmm nur yüzlümmm hayrlı olsun....aşkla kullan cicilerini inş....![]()
öncelikle unutmadan yazmak istediklerimi yazayım:
yorgan kılıf kısmındaki güllü işlemeli takımı nerden ne kadara aldın, bayılıyorum böyle otantik şeylereihtiyacım olmamasına rağmen sormak istedim.
ikinci olarak o pembe şeker pijamayı ne kadara nerden aldın, hangi marka?
üçüncü olarak uyumdan pek anlamam ama ben beğendim çeyizlerini.
güle güle kullan![]()