- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
- Konu Sahibi AdrianaJely
Merhaba arkadaslar, dugunume daha yaklasik 2 sene var ama ben yavas yavas basladim ceyizlerimi almaya. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim :) Cok fazla birikmedi henuz ama aldikca ekleyecegim.
Güncelleme: Uzun süredir yoktum buralarda yeni birkaç parça şey ekledim ve düzenleme yaptım bu sayfada toparladım hepsini :)
Madame Coco'dan 2 adet percale nevresim takımı 1 adet saten nevresim takımı. -mavi olan-
Bunlar da Madame Coco'dan el ve yüz havluları.
Bu da battaniye.
Korkmaz çelik tencere seti, omlet seti, rende ve süzgeç.
Tefal'den teflon 2 tencere ve 3 tava aldım.
Tefal'den blender set.
Bunu da hediye olarak verdiler. Rendeleme makinesi.
Bunlar da pikelerim. Takım olan Madame Coco. Tek olanlar English Home.
El yapımı Sürmene Bıçak Setlerim.
Kek kalıplarım küçükler 12 adet.Silikon hunim, yumurta şekillendiricim, kepçe, maşa, soyacak, limon sıkacağı, makas, yumurta fırçası, spatula, geniş maşa, açacak, sarımsak ezici, fındık kıracağı, Kurabiye kalıplarım ve pasta kalemim ve nihalelerim.
Yorum yaparsanız sevinirim :)
Güncelleme: Uzun süredir yoktum buralarda yeni birkaç parça şey ekledim ve düzenleme yaptım bu sayfada toparladım hepsini :)
Madame Coco'dan 2 adet percale nevresim takımı 1 adet saten nevresim takımı. -mavi olan-
Bunlar da Madame Coco'dan el ve yüz havluları.
Bu da battaniye.
Korkmaz çelik tencere seti, omlet seti, rende ve süzgeç.
Tefal'den teflon 2 tencere ve 3 tava aldım.
Tefal'den blender set.
Bunu da hediye olarak verdiler. Rendeleme makinesi.
Bunlar da pikelerim. Takım olan Madame Coco. Tek olanlar English Home.
El yapımı Sürmene Bıçak Setlerim.
Kek kalıplarım küçükler 12 adet.Silikon hunim, yumurta şekillendiricim, kepçe, maşa, soyacak, limon sıkacağı, makas, yumurta fırçası, spatula, geniş maşa, açacak, sarımsak ezici, fındık kıracağı, Kurabiye kalıplarım ve pasta kalemim ve nihalelerim.
Yorum yaparsanız sevinirim :)
Son düzenleme: