bunlar da benim çeyizim için aldıklarım (ne paralar döktüm off off :D)

hepsi çok hoş görünüyor güle güle kullan. baharat takımını ne kadara aldın? (çok şirin bi görüntüsü var)

tşk ederim herşeyimi içime sinerek aldım baharat takımımın markası karaca tam olarak fiyatını hatırlamıyorum 1 yıl olacak yaklaşık alalı 60-70 tl arasıydı sanıryorum net olarak yardımcı olamadım kusura bakma görüntü olarak çok tatlı gerçekten tombiş tombişler kaydirigubbakcemile3

gercekten al al bitmiyor, biraz kolaylıyor gibi oluyorsun ama bu defada ufak tefek şeyler başlıyor, ama bitecek bitmek zorunda yaa:Saruboceq:

az kaldı az kuyruğuna geldik pinky

yani öyle olsun istiyorum bilmiyorumkismile

myhos bir de günlük çatal kaşık takımının markası nedir ne kadara aldın, bu ara gunluk çatal kaşık takımı arıyorumda

canım markası karaca genellikle büyük çeyiz evlerinde sandıksız olan modellerden bulabilirsin bunlar teker teker de satılıyor ben öyle almıştım 12 şer kişilik takım yaptım çatal, bıçak,kaşık,tatlı kaşığı ve çatalı almıştım 60 parça 350 TL tutmuştu

Son düzenleme:
ayyy canm hepsi birbirinden güzel senin çeyiz yolun bitmiş gibi bn daha başındaym valla allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tatlım:)

tşk ederim canım güzel yorumun için allah bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun zor ama bir okadar da zevkli bi aşama bu...düşün ki bunları sevdiğin insanla birlikte kullanacaksın bunu düşünmek bile insanı teşvik etmeye yeter :asigim:

aynen tatlım yaa sevgilim yokken hiç içimden gelmiyoduu boşver diyodum şimdi böle bişi olunca o kadar zevkli ki herşeyin en iyisini almak istiyo valla insan kıyıyo paraya yemiyorum içmiyorum çeyiz alıyorum hee:D

aynen tatlım yaa sevgilim yokken hiç içimden gelmiyoduu boşver diyodum şimdi böle bişi olunca o kadar zevkli ki herşeyin en iyisini almak istiyo valla insan kıyıyo paraya yemiyorum içmiyorum çeyiz alıyorum hee:D

anlayabiliyorum...bende öyleyim valla kaydirigubbakcemile3

süperler elektrikli ev aletlerini almışsın bitmiş gibi...tabi daha neler vardı o kolilerde :))

süperler elektrikli ev aletlerini almışsın bitmiş gibi...tabi daha neler vardı o kolilerde :))

ay hiç sorma ufak tefek birsürü şey var kap kacak yüz havluları mutfak havluları mutfak önlüğü masa örtülerim blender (markasını bile hatırlamıyorum sanırım braundu :bbo:) en az daha 5-6 tane nevresim uyku setleri (desenlerini hatırlamıyorum gidip 1 er tane daha alabilirim aynısından o derece yani kaydirigubbakcemile3) bardak takımımlarım kaseler ütü masası vs..vs.. anneme yalvarıyorum bazen hafta sonu nolur açalım desenlerini unuttum vallaha gidip alıcam aynılarından pişti olucam görüceksin diyorum banamısın demiyor haklı kadın bir oda eşyayı nasıl açsın kaydirigubbakcemile3

myhoscum hepsi çok güzel güle güle kullanın inşş! yemek takımın ve çatal bıçak takımının markaları neler acaa onlarıda yazar msn?

bu arada avatarındaki resimde çok güzel görünüoo maşallah yaaaazemuszemus

gügüle kullanırsın inş çeyizlerini hepsi çok güzel...

Allah hayırlı güzel günlerde keşinle kullanabilmeni nasip etsin ağız tadıyla..

myhoscum hepsi çok güzel güle güle kullanın inşş! yemek takımın ve çatal bıçak takımının markaları neler acaa onlarıda yazar msn?

çok çok çooook tşk ederim,en üstteki misafirlik yemek takımım karaca canım altındaki kahvaltı takımım da karaca en alttaki günlük yemek takımım güral porselen,çatal bıçaklarım da karacadan

bu arada avatarındaki resimde çok güzel görünüoo maşallah yaaaazemuszemus

ay işte bu yoruma ayrı bi sevindim gözlerin güzel bakıyo biyologcum çok saol...nişanımdan bi kare albümde oluşturcam yakın bi zamanda inşallah sizinle bişeyler paylaşmak çok güzel opuyorumnanaktan :utangac:

Son düzenleme:
gügüle kullanırsın inş çeyizlerini hepsi çok güzel...

Allah hayırlı güzel günlerde keşinle kullanabilmeni nasip etsin ağız tadıyla..

güle güle kullan cnm:nazar:

allah mutlu etsin ağız tadıyla kullanmak nasip etisn ...

tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için sağ salim kullanmak nasip olsun hepimize inşallah :Saruboceq:a.s.

Back
X