Bunlar da benim beğendiğim mobilyalar

tamam cnm anlaştıkkaydirigubbakcemile5

fiyatlar bizede uygun geldi, önceden yatak odasına 4 dediklerinde pahalı diodum ancak işin içine girince çok normal olduğunu gördümohaoldumsmile

yer açısındanda kullanışlı olur dimi sürgülü,offf bak karıştım yine kafamçokkarıştı

ya tabi ben okuldayken babam diyodu işte takım var yedibine sattım falan diye ya o neymiş diyodum ama işin içine girince anlıyosun
sen istediğin takıma benzer takımları ikiye bulursun hatta daha da uyguna ama kalite açısından sıkıntı yaşarsın mobilyayı kafana estimi her sene değiştiremiyosun sonuçta
eğer kiracı olucaksan sürgülü al derim
kendi evin olucaksa yatak odanda müsaitse bi duvara komple dolap yaptırabilirsin mesela

Ayyy hepside birbirinden güzel. :asigim: Ama epey tuzludur kanımcabilmiyorumkismile

evet aynen öle cnm, lazzonide beğendim bi yatak odası 7.5 akannehir
bizim için çok pahalı, okadar açılamam..
ev kendimize ait olucak inş, ama şöle bişe var orta büyüklükte bi ev alabilicez sanırım, bizde salonu geniş olsun istioruz, yani yatak odası genişliği orta kıvam olur gibi..

dolap fikride annemden gelmişti daha kullanışlı olur die, değerlendirmek lazım demekkiaklinialirimsmile

Ayyy hepside birbirinden güzel. :asigim: Ama epey tuzludur kanımcabilmiyorumkismile

beğendimi kuzummmaklinialirimsmile

yawrum orta kıvam diyelim, yatak odası 4- 4.5 (en alltaki takım daha tuzlu:umursamaz:)
koltuklar 3 - 3.5 arası..
peşindede indirim oluo biraz gel el sıkışalımkaydirigubbakcemile3

anladım ama dolap olayını düşün derim ben renginden sıkılırsnda yalnızca kapaklarını değiştirirsin olur biter hem ihtiyacına göre de yaptırabilirsin mesela ayakkabı hastasıysan 20 cm aralıklarla üstüste raflar yaptırabilirsin
sen hangi firmalara baktın beğendin isim versene bi ona göre araştırman için fikir vereyim çünkü inegöldeki neredeyse bütün firmaların antalyada ürünlerini satan yerler vardır
mesela allegro ve viraya bakabilirsin

Kız valla bayıldım hepsine, yeminle. Tam tarzım yaneopuyorumnanaktan

Ama 3.5 - 4 bile pahalı bana göre. Veremem valla o kadar.

Herşey gönlünüzce olsun, dayayın dööşeyin , mis gibi oturun:1hug:

baktım siteleri varmış incelicem şimdi cnm çok tşk ederimopuyorumnanaktan
evet ya dolabın iç dizaynı da çok önemli kullanışlı olması gerekio, ben dışına baktıkça annem hemen içine bakıodu dolabınkaydirigubbakcemile3 amannn nekadar çok detay var yaaakafamçokkarıştı

Kız valla bayıldım hepsine, yeminle. Tam tarzım yaneopuyorumnanaktan

Ama 3.5 - 4 bile pahalı bana göre. Veremem valla o kadar.

Herşey gönlünüzce olsun, dayayın dööşeyin , mis gibi oturun:1hug:

saol yawriiii beğenmene sevindim:jeyyar:

kardeşş ortalık bi pahalı sorma gitsin çarşı pazar el yakıo:hulya: kaydirigubbakcemile3

Sen evli değilmisin ya bi yerde evli gibi bi msj yazmışsın

Canım ben de yaklaşık 2 yıllık evliyim. yatak odam sürgülü. tamam yer tasarrufu çok fazla sığdırcam kapak açılmadı derdi olmuyor fakat benim gardrobun ön paneli deriydi. kapak ayarı bozuldu vidalar deri paneli boydan boya çizdi ben çok üzüldüm. sana belki fikir olur diye anlatmak istedim. yoksa seçtiğin mobilyalar çok şık güle güle kullan. Allah içine sindirsin.

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav super güle güle kullan bayıldıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…