E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
verdikleri fiyatlar normal yani kalite açısından sorun olmaz bence çünkü kalitesiz firmalar fiyat çekip çok uyguna veriyolar bence antalyada da aşağı yukarı aynıdır
ben firma isimlerini falan toparlayıp bi ara özlden gönderirim
bence aynı anda açamayacağını düşünme kullanış açısından sürgülü dolaplar her zaman daha iyidir bence tabii
tamam cnm anlaştıkkaydirigubbakcemile5
fiyatlar bizede uygun geldi, önceden yatak odasına 4 dediklerinde pahalı diodum ancak işin içine girince çok normal olduğunu gördümohaoldumsmile
yer açısındanda kullanışlı olur dimi sürgülü,offf bak karıştım yine kafamçokkarıştı
ya tabi ben okuldayken babam diyodu işte takım var yedibine sattım falan diye ya o neymiş diyodum ama işin içine girince anlıyosun
sen istediğin takıma benzer takımları ikiye bulursun hatta daha da uyguna ama kalite açısından sıkıntı yaşarsın mobilyayı kafana estimi her sene değiştiremiyosun sonuçta
eğer kiracı olucaksan sürgülü al derim
kendi evin olucaksa yatak odanda müsaitse bi duvara komple dolap yaptırabilirsin mesela
Ayyy hepside birbirinden güzel. :asigim: Ama epey tuzludur kanımcabilmiyorumkismile
evet aynen öle cnm, lazzonide beğendim bi yatak odası 7.5 akannehir
bizim için çok pahalı, okadar açılamam..
ev kendimize ait olucak inş, ama şöle bişe var orta büyüklükte bi ev alabilicez sanırım, bizde salonu geniş olsun istioruz, yani yatak odası genişliği orta kıvam olur gibi..
dolap fikride annemden gelmişti daha kullanışlı olur die, değerlendirmek lazım demekkiaklinialirimsmile
anladım ama dolap olayını düşün derim ben renginden sıkılırsnda yalnızca kapaklarını değiştirirsin olur biter hem ihtiyacına göre de yaptırabilirsin mesela ayakkabı hastasıysan 20 cm aralıklarla üstüste raflar yaptırabilirsin
sen hangi firmalara baktın beğendin isim versene bi ona göre araştırman için fikir vereyim çünkü inegöldeki neredeyse bütün firmaların antalyada ürünlerini satan yerler vardır
mesela allegro ve viraya bakabilirsin
Kız valla bayıldım hepsine, yeminle. Tam tarzım yaneopuyorumnanaktan
Ama 3.5 - 4 bile pahalı bana göre. Veremem valla o kadar.
Herşey gönlünüzce olsun, dayayın dööşeyin , mis gibi oturun:1hug:
tamam cnm anlaştıkkaydirigubbakcemile5
fiyatlar bizede uygun geldi, önceden yatak odasına 4 dediklerinde pahalı diodum ancak işin içine girince çok normal olduğunu gördümohaoldumsmile
yer açısındanda kullanışlı olur dimi sürgülü,offf bak karıştım yine kafamçokkarıştı