Bunlar da benim beğendiğim mobilyalar

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
herkese merhaba a.s.

yaza düğün planları yapan biri olarak bende mobilyalara bakınmaya başladım çoktan..

aklımda belirlediğim bikaç tarz var, geçen haftada annemle çıktık bakındık, tam istediklerimizden bulduk fiyat öğrendik vs.

sizlerlede paylaşim fikir alim istedim hangileri daha kullanışlı ve güzel duruo die a.s.

yemek odası.. kesinlikle vitrin vs kullanmıcam, sadece konsol ve masa olucak.. tv ünitesi ile tamamlıcam..

konsolu bu tarz istiorum (renkler değişebilir tabiki)

tv üniteleri

bunu annemle çıktığımızda beğendim, ve tek fotosunu çekebildiğim ürün, normalde izin vermiolar ancak bu kameraların dışında kaldığı için çalışanlar çaktırmadan al dediler bi kare kaydirigubbakcemile3

salon için düşündüklerim

yatak odası olarak bu tarzlardan hoşlanıorum , renk olarak ya siyah yada kahve tonları düşünüorum

• Konu Sahibi EU3
tavsiyeleriniz , beğendiğiniz beğenmediğiniz şeyler olursa paylaşırsanız sevinirim.. ayrıca kullanışsınız bulduğunuz ürünler varsa da aynı şekilde yerimseniben

• Konu Sahibi EU3
hepsi çok güzel yalnız köşe takımlarını genelde kullanışsız buluyorlar. ablam o yüzden değiştirdi. oturup kol dayama rahatlığı yok. normal koltuk takımları daha kullanışlı bencede.

• Konu Sahibi EU3
tugce cnm çok haklısn, benimde arkadaşım sadece köşe almıştı şimdi çok pişman şöle sere serpe yatamıoruz diokaydirigubbakcemile3

bizim evimiz inş kendimize ait olucak, oyüzde alırken salonu geniş bi ev almaya çalışıcaz ,ve hem koltuk hemde köşe takımı kullanmayı planlıoruz, vazgeçemiorum köşeden :kedi: ama eğer genş salonumuz olmazsa tabiki sadece koltuk takımı olucak a.s

çok tşk ederim yorumun için cnm a.s.

• Konu Sahibi EU3
mesela ben sürgülü dolap istiorum normalde, daha şık görünüo gözüme nedense, ama dayanıksız olduğunu sölüolar :uhm:

beğendiklerim kendinden frenli oluo çarpma ve rayından çıkma durumlarına karşı önlem amaçlı.. ama eklediğim ilk yatak odasındaki dolap kapaklı olmasına rağmen gayet güzel duruo ,aklım karışıo böle olunca:1no2:

sizce sürgülümü kapaklımı?

• Konu Sahibi EU3
ya sürgülü kapı ben kullandım çok sinir olmuştum. şöyle 2 kapağı birden açıp rahat rahat ne giyeceğimi görüp karar veremiyordum yani kapakları bir oraya sür bir öbür tarafa çok gıcık oluyordum:) tabi ben biraz aceleci bir tipim belki ondandır:)

• Konu Sahibi EU3
birde koltuklarda minderli yastıklı modeller pek kullanışlı değil. altta minder kayıyor oturdukça yada yamuluyor zırt pırt düzeltmek lazım ben hiç gelememde öyle işlere:) benim koltuklarım öylede hep eşim düzeltir:))))

• Konu Sahibi EU3
Ayy çok beğendim ilk koyduklarını boshayallersmile
Hepsi tarz ve güzel, tek söyleyebileceğim açık renklerde leke olayıyla baş edebilir misin, çocuk falan hemen olmayacak ama çalışan bi kadın olacaksın, açık renk koltukta her an elinde bezle gezmen gerekebilir. Ne kadar sevsem de kullanışlı bulmuyorum yani.
Bir de evet sakın sürgülü alma derim, benim dolabım sürgülü ve artık takıldı kaldı bi yerden sonra. Ortadakini hareket bile ettirememeye başladım, uzak dur derim eyvahedigeldismile

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hepsi birbirinden şık ve güzel..ama gerçektende sürgülü dolaplar kullnışşız oluyomuş yük agır oldugu için çekme sırasında hep vidaları felan yerinden oynuyomuşş bende geçen aylarda aldım yatak odamı magaza sahibi dedi banada bende sürgü kapak begenmiştim vazgeçtin almadım ..ama yatak odası çok hoş gerçektende birde bunlar hangi marka canım tv ünitesi çok hoşuma gitti ...

hımmmm ölemi diosuneyvahedigeldismile

ozama karar verdim gibi sürgülü olmıcak, ilk modeldeki dolap gayet şık duruo o tarz bakınırım olmazsa aklinialirimsmile

bid bu minder konusunda haklısın, bizim evde de 1 tane koltuğumuz minderli diğerleri düz, hiç oturmam ona mecbur kalmadıkça kaydirigubbakcemile3 bende dikkat edicem oyüzden alırken, kaymayanlar var kumaşı sıkı sıkı tabana yapışanlar var onlara bakıcam,olmazsada düz olur artık..

aslında tam istediğim tarzda buldum, düzdü ve pufur pufur , ama foto çekemedim yasak die boshayallersmile

yardımların için tşk ederim cnm , yine aklına glen olursa yaz ama olurmu:kedi: kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz

kuzu renklerin değişme durumu var zaten, ben bunları model olarak koydum daha çok , beyaz düşünmüorum haklısın başa çıkamam onlarla,çocuğu bırak benim tosunla ikimiz kirletiriz onu boğazımız durmaz kaydirigubbakcemile3

daha çok kahve ve tonlarını düşünüourum, siyah ve pembe lila turuncu yeşil gibi canlı renkler istemiorum, spor ama ağır bi havası olsun die düşündük.. bayanssulusmile

cnm beğenmene sevindim tşk ediorumopuyorumnanaktan

marka olarak, lazzoni ve modoko bunlar.. hangi tv ünitesini sordun bilmiorum ama şöle sölim eğer benim kendi çektiğimi soruosan onun markasını bilmiorum, "azella" var burda 5-6 katlı sadece ev dizaynı üzerine orda beğendim, diğer 2 tv üniteside modokodan..

sana özelden adreslerini yolluorum çeşit çok yerimseniben

Öncelikle Allah tamamina erdirsin.
Tv ünitesi olarak 3. bence cok hos.Ilki asiri sade 2. cok büyük.

Koltuk takimi da 3 lü beyaz takim cok güzel.Ama sana yatak odasinda beyazi tavsiye ederim.Ben 10 sene kahverengi yatak odasi takimiyla yasadim.Insanin icin karartiyor.Bir kac ay önce gittim beyaz aldim ve herseyi beyaz yaptim.Baktikca resmen icim aciliyor.Zevkle uyumaya gidiyorum:))

yorumun ve güzel dileklerin için çok tşk ederim cnma.s.

tv ünitesinde 1ile 3arasında daha çok yoğunlaşıorum,ilki sade ama farklı ve hoş objelerle hareketlendirmeyi düşünüorum, ama aynı şekilde 3.deçok hoşuma gidio, kararsızım:1no2:

yatak odasında beyazı hiç düşünmedim açıkcası, daha doğrusu tüm mobilyası beyaz olupta beni cezbeden bi ürünle karşılaşmadım henüz, yoksa neden olmasın tabi daha ferah olurolumunekankayizsmile

canım hepsi çok güzel ilk eklediğinin yatak odası takımı benim favorim
tabii ki bunları alman için inegöle gelmen gerekiyo
inegöle gelince de bana uğramadan gitmiyosun

canım hepsi çok güzel ilk eklediğinin yatak odası takımı benim favorim
tabii ki bunları alman için inegöle gelmen gerekiyo
inegöle gelince de bana uğramadan gitmiyosun

nekadar içten bi mesaj böle opuyorumnanaktan

mobilyacıydın dimi sen eccemcim? ozaman bana ya bi fikir verirsin :kedi:

ınegölmüüü valamı nie orda varki sadece eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile nasıl gelcem ben oraya yaa , ya Samsun'dan yada Antalya'dan alıcam ben mobilyaları, hatta %99 Antalya olucakki bide onları taşıma işi olmasın die bilmiyorumkismile

hemen hemen aynılarını samsunda buldum, zaten markadan ziyade kaliteye önem veriorum, yani illa şu marka olcak die bişe yok..

evt canım mobilyacıyım ben

aynı mobilyaları heryerde bulursun orda sıkıntı olmaz ama fiyat farkı olur bayağı bi
mesela o beğendiğin family grup un ürünü heryerde bayileri var ve nakliye ücretini düşünme
çünkü nakliye aldığın firmaya ait oluyo genelde ve seçtiğin ürüne göre 3 ila 15 gün arasında bi termin süresi var
ama antalyadan alack olursanızda ben size firma adı veririm genelde inegölden ürün alan sonrasında herhangi bir arıza olduğunda size destek olucak firma isimleri veririm

birde sürgülü yatak odası demişsin o da tamamen ürünün kalitesiyle alakalı annemler evlendiğinde sürglüymüş yatak odası takımı ama babam mobilyacı olduğundan iyisini almış ve 17 sene kullandı onu kiracı olduğumuz bir sürü ev değiştirdiğimiz halde bişeyi yoktu ama annem bıkmıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Antalya'daki firma isimlerini ve adreslerini versen nasıl sevinirim bi bilsen :kedi:

fiyat aralığı tahmini nekadar ecemcim? yani ben burda kalitelerinden emin olduğum hemen hemen aynı tarzda ürünlerini sordum, yatak odası 4 - 4.5, oturma grubu 3 -3.5, tv ünitesi (benim eklediğim 1.8) gibi fiyatlar verdiler.. biz peşin alıcaz hepsini, indirim oluo ozaman dediler.. sence nasıl bu fiyatlar ? tabi bu Samsun fiyatları Antalya'yı hiç bilmiorum..

sürgülü dolapta 2 mağazada beğendiklerim her türlü garanti verioruz dediler , kendinden frenli ve rayından çıkmaması için rayın bittiği yerin önü kapalı modeller (sen anlamışsındır tarifi değişik oldu ama kaydirigubbakcemile3 )
ama benim aklımın takıldığı aynı andan 2 yeri açamaman ve kıyafetlerin takılması falan sempatiksalakcinni

verdikleri fiyatlar normal yani kalite açısından sorun olmaz bence çünkü kalitesiz firmalar fiyat çekip çok uyguna veriyolar bence antalyada da aşağı yukarı aynıdır
ben firma isimlerini falan toparlayıp bi ara özlden gönderirim

bence aynı anda açamayacağını düşünme kullanış açısından sürgülü dolaplar her zaman daha iyidir bence tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…