oooo çok şıkmış kuzucumm
yalnız önü böyle minik açık olanlar ayak terleyince öne gidiyor ya kesiyor kenarlasrı bilmiş ol. benim düğün ayakkabımda böyleydi allahdan yanımda yedek babet götürmüştüm düğünün sonuna doğru değiştirdimmm
Haklisin bende dusundum o riski ama ayakkabilarim ipek kumastan yapilmis, gorunusu bir yana o kadar yumusakki sanmiyorum kesebilecegini, ama ben de ayni senin gibi bir cift babet aldim ne olur ne olmaz, ayakkabi ugruna gecemi mahvetmek istemem acikcasi.
Haklisin bende dusundum o riski ama ayakkabilarim ipek kumastan yapilmis, gorunusu bir yana o kadar yumusakki sanmiyorum kesebilecegini, ama ben de ayni senin gibi bir cift babet aldim ne olur ne olmaz, ayakkabi ugruna gecemi mahvetmek istemem acikcasi.
aynen tatlım o eğlencenin içinde ayak düşümek çok sıkıcı oludu.
evin içinde alıştırmak için giy ayakkabı ayağının şeklini alır böylece.sende ayakkabıya alışırsın. sorun olmaz belki :1hug:
aynen tatlım o eğlencenin içinde ayak düşümek çok sıkıcı oludu.
evin içinde alıştırmak için giy ayakkabı ayağının şeklini alır böylece.sende ayakkabıya alışırsın. sorun olmaz belki :1hug:
Dun gelinligim geldi, ilk denemem oldu, altinda ne kadar hos durdugunu unutmusum, cikarasam gelmedi, sanirim en azindan bir saat dolandim ayakkabilarla ortalikta:) Su noktada cok rahat ama son birkac gun evde giymek iyi fikir dedigin gibi.a.s