• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Bunlar da benim ayakkabilarim, bakalim begenecek misiniz?

Sorma Semu, gittigim yerde duvaga $600 diyince kadina resmen "o haa" diyivermisim Turkce.Neyseki anlamadi kaydirigubbakcemile3, ha yanlis anlama inanilmaz bir duvakti ama yine de kesseler o kadar vermem zaten, forumun duvak kisminda iki tane begendigimin resmini koydum, biri dizlerime kadar digeri cok daha uzun, ama hala kararsizim, hangisini alsam karar vermedim, neyseki ikisi de ilk gordugumden cok daha hesapli. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
güle güle kullan biraz benimkine benziyor benim ayakkanılarımıda babam yapmıştı burda topiği vardır Allah ayırmasın..:teytey:

Gormustum senin ayakkabilarinida, babanin yapmis olmasi bambaska birsey tabiki, cok cok daha ozel yapar o ayakkabiyi, cok sanslisin, Allah mutlu etsin.opuyorumnanaktan

ayakkabın çok güzel hayırlısıyla mutlu mutlu ayakların ağrımadan giy inşallah :)
Amerikadan aldın sanırım nerden aldığını sorabilir miyim? Gelinliğinin fotoğrafı var mı peki? Ben de evlenince californiaya gelin gidicem belki orda görüşürüz :)

ayakkabın çok güzel hayırlısıyla mutlu mutlu ayakların ağrımadan giy inşallah :)
Amerikadan aldın sanırım nerden aldığını sorabilir miyim? Gelinliğinin fotoğrafı var mı peki? Ben de evlenince californiaya gelin gidicem belki orda görüşürüz :)

Merhaba canim, ben ilk ayakkabilari gelingimi aldigim yerde gordum denedim. Gelinligimle harika durdu, orada $270 idi, ben internetten $190'a aldim, Grazia Valentine diye google'dan ararsam birkac sitede gorursn fiyatlari. Ben Bridal Shoes USA adli siteden aldim. Cok hizli postaladilar, kendi ozel bakim maddeleri ile birlikte, cok ama cok rahat bir ayakkabi, verdigin paraya inan degiyor.
Gelinligimin resmini duvak kismida ekledim, orada gorebilirsin, bulamazsan yaz bana memnuniyetle eklerim yine.
Nereye geliyorsun California'ya, biliyormusun tam bolgeyi? Memnun olurum tanismaktan, ben 9 yildir buradayim, zaman cok hizli geciyor.

Gelinliğini gördüm çooook beğendim birdcage duvağınla birlikte Cali sahillerinde mükemmel olucak. Tebrik ederim tekrar. Ayakkabı için de bakıcam internetten ama gelin ayakkabısını denemeden almak riskli olur benim için. Kalıpları nasıl?
Canım nişanlım iş nedeniyle San Jose'ye taşınıcak önümüzdeki baharda. Şu an Chicagoda. Umarım planda aksilik olup da vazgeçmez şirket. Chicago çok soğuk bir yer.

Insallah San Jose olur, bilmiyorum gormek sansin oldu mu ama gercekten cok guzel San Jose, ama Chicago'da kalirsaniz bile orayi da begenirsin, hakli soguk ama gene de cok guzel sehir. Sizin dugun ne zaman? Tarih belli mi?
Ayakkabilarin kalibi tam numarasina uygun, ben normalde amerikan 7,5 giyiyorum, tam ayagime oldu hem de cok rahat bu ayakkabi.

San Joseye gitmedim canım ama nişanlım orda yaşamıştı daha önce bir süre çok özlediğini söylüyor. Chicagoya gittim orayı beğendim çok farklı tabii ki İstanbuldan :) Ama kışın aşırı soğuk oluyormuş :(
Tarihimiz henüz belli değil.

ayakkablarını çok beğendim güle güle giy gelinliğini de görmek istedim ama göremedim nerden görebilirim?

Tesekkurler canim, gelinligimin biri galinlik forumunda, ilk dugun ilk gelinlik basligi altinda, Turkiye'de bu ayakkabilarla giyecegim gelinligimde duvak forumunda, secminde kararsizdim, onunla ilgili bir baslik altinda, uzun mu kisa mi duvak olsun bir turlu karar vermedimde:)):sm_cool:

Back