• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Bunlar da benim ayakkabilarim, bakalim begenecek misiniz?

ilaey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
117
0
96
A.B.D.
Dugunumuz 18 Eylul'de, ama Allah'a sukur gelinigim de ayakkabilarim da hazir, gelinlik hala dizayn asamasinda ama secim kismi tamam.

Eklentiler

• $Valentine-Shoe-Grazia.jpg
    $Valentine-Shoe-Grazia.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 79
Cok sagolun, kolay bir secimdi, elbisemle cok uydu, sadece duvaga karar veremiyorum, begendigim $600, cok fazla geldi bir duvak icin, biliyorum Turkiye'de daha hesapli ama burada malesef fiyatlar boyle:(turkbayragi

mutluluklar diliyorum tatlım
güle güle giy
şık bir seçim olmuş

Cok sagolun kizlar, hepimizin tam anlami ile icimize sinen gelinlik/ ayakkabi/duvaklari bulmasi dilegiyle.alkisalkisalkis

Cok sagolun, kolay bir secimdi, elbisemle cok uydu, sadece duvaga karar veremiyorum, begendigim $600, cok fazla geldi bir duvak icin, biliyorum Turkiye'de daha hesapli ama burada malesef fiyatlar boyle:(turkbayragi

ayakkabın çok şık canım güle güle giy de bişey sorucam duvak gelinlikle beraber değilmi zaten artı fiyat nasıl çıkıyor

Canim ben Kalifornia'da yasiyorum, burada gelinlikle gelmiyor, hatta ben gelinligimi unlu bir dizaynirdan sectim, yapilacak ufak alterasyonlar bile extra. Aslinda ozellikle duvagi Turkiye'den almayi dusundum ama o kadar sinirli ki zaman, bizim once burada sonra Misir'da sonra da Turkiye'de dugunuz olacak, tam bir kosturma.delikafadulden

ayakkabılar çok güsel Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin... bu arada yanlış anlaadım dimi 600 $ sadece duvak oluyo.. :S:S: ben gelimliğimi 700 tl ye diktirdim yaff... :S:S:

Back