• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da benden...

sayazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
81
0
96
İstanbul
kızlar merhaba..uzun zamandır paylaşımlarınızı takip ediyorum.bende evlenmek üzereyim, eşyalarımızı almaya başladık öncelikle tepehome dan aldığımız koltuk takımını ve doğtaştan aldığımız yemek masasını - konsolu ve tv ünitesinipaylaşaıyorum..fikirlerinizi bekliyorum, halıdır perdedir, aksesuar bunları henüz almadım..aldıkça bunlarıda sizlerle paylaşıcam..
$2.webp$4.webp$1.webp$5.webp$3.webp

Yemek masa takimin güzel ama koltuklarin bana biraz kaba geldi önemli olanda zaten senin begenmen
simdiden mutluluklar dilerim :71:

teşekkür ederim.. koltuklar biraz büyük görünüyor resimde ama inanılmaz rahat, rahatlığına daha önem verdik. biraz rahatımıza düşkünüz galiba:1:

Yemek masa takimin güzel ama koltuklarin bana biraz kaba geldi önemli olanda zaten senin begenmen
simdiden mutluluklar dilerim :71:

:13: aynen , katılıyorum size..Koltuk takımını daha başka model seçebilirsin. Yemek odan çok hoş:16:

Hayırlı olsun canım, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin.

doğtaşın bu modelini ben de evlenmeden önce ççok beğenmiştim düşünüodum hatta almayı da.gerçekten çok şık canım güle güle kullanın. bi de koltukların da çok rahat görünüyor gerçekten silinebilen bi kumaşsa temizlik sorunu da olmaz rahat edersin.

bende koltuk takımını beğendim, tam benlik gerçektende rahat gözüküyor
güle güle kullan

bence çok güzelll çok rahat gözüküyor..güle güle kullanın..

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. ben kahverengi sevmem ama seçimlerini çok beğendim çok şık.

yemek takımın çok güzel.
gerçekten kahveyi sevdirdi bana da.
koltuğun da rahat ve hoş.
salonun genişse gayet güzel olur.

güle güle sağlık ve huzurla kullanın.

ben daha çok siyh veya beyaz mobilyayı tercih ediyorum
ama senin mobilyalarında çok hoş
güle güle kullan herşeyin güzell

Son düzenleme:
çok hoş bi seçim omuş arkadaşım iyi günlerde kullanın inşallah .bende oturma gurubunu tepehome düşünüyorum hem şık hem rahatlar .. tv üniten ve yemek masanda çok şık ben konsol ve gümüşlük düşünmüyorum .

çok hoş bi seçim omuş arkadaşım iyi günlerde kullanın inşallah .bende oturma gurubunu tepehome düşünüyorum hem şık hem rahatlar .. tv üniten ve yemek masanda çok şık ben konsol ve gümüşlük düşünmüyorum .

çek teşekkür ederim kızlar..inşallah herşey güzel olur. gümüşlük büfe gibi şeyler almadım bende, sadece konsol ve aynalarını aldım, eşyaları yerleştirmek için.

çok güzeller özellikle koltuklara bayıldım. güle güle kullanın :)

salon takımına bayıldm renk harika ama koltuklar biraz kaba sanki renkte koyu geldi bana ama tercih senin en güzel günlerde kullanman dileğyle canm

http://www.kadinlarkulubu.com/salon...n-begendik-pahali-sizce-nasil-arkadaslar.html
canım bunlarda benim mobilayalarım... seninkileride çok beğendim.. koltukların çok hoş benimkini andırıyor.. ayrıca doğtaşta senin aynalarına bayılmıştım bende... tv stnadın trendy sanırım. bizde onu aldık.. :)) bizde yeni aldık eşyalarımız.. halı, perde, aksesuar düşünmeye başladık... sen neler düşnüyon bu konuda.. bilgi alışverişinde bulunalım..

Back
X