Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...n-begendik-pahali-sizce-nasil-arkadaslar.html
canım bunlarda benim mobilayalarım... seninkileride çok beğendim.. koltukların çok hoş benimkini andırıyor.. ayrıca doğtaşta senin aynalarına bayılmıştım bende... tv stnadın trendy sanırım. bizde onu aldık.. :)) bizde yeni aldık eşyalarımız.. halı, perde, aksesuar düşünmeye başladık... sen neler düşnüyon bu konuda.. bilgi alışverişinde bulunalım..
bende eşyalarımı doğtaştan almıştım ama şimdiki aklım olsaydı daha çok araştırıdım daha güzel şeyler bulabilirdim
halıları daha düşünemedim, perdeleri uzun krem düşünüyorum, 2 ton koyusu yanlarda fon yada japon perde düşünüyorum.aksesuar olarak tablo falan aldım, bir abajur almak istiyorum ayaklı köşe kısımlarda kullananladan, ve ufak tefek aksesuarla süslemek istiyorum, evimin resimleri bitince onlarıda paylaşıcam zaten inş..:)
merhaba canım.. mobilyalarından mennun olmadın mı? modellerin çok farklı olmadığı konusunda haklısın ama ben zaten çok farklı modeller yerine modası geçmeyen sade modelleri kendim isteyerek tercih ettim. yoksa dediğin gibi çok farklı modeller var.. bi de kalitesine güvendik. acaba hata mı ettik?
evin ne zaman yerleşcek canım.. yakında görmek mümkün mü? benim düğün temmuzda. ancak haziranda yerleşir de ondan... perde konusunda bende yan fon rengi konusunda karasızım.. dediğin açık kahve veya bal rengi gibi bir ton mu oluyo yoksa daha mı açık. ben açık istiyorum koyu krem gibi koltukların rengide bej zaten.. ama salon çok açık renksiz olur diyorlar.. kararsız kaldım.. abajur bende istiyorum.
canım benim düğün mayısta olacak inşallah. yani en erken şekilde eklemeye çalışıcam.fonları çok koyu almam sanırım çünkü yemek odası falan koyu biraz, bal rengine yakın bir ton olur galiba, ben kahve tonlarını beğeniyorum, evim komple kahve tonları, hepsini beğenerek alıyorum ve yaptırıyorum, inşallah güzel olur.
buraya baktıkça çok daha güzel modellerin olduğunu gördüm farklı markalarda .ben evlenirken fazla gezemedim. yatak oadamı ve salonu doğtaştan aldım yatak odam kampanydaydı1.750 geldi salon 2.900 keşke biraz daha fazla verip daha içime sinenleri alsaydım diyorum. ama senin içine sindiyse problem yok.